ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 21 June 2011

lelaki, tahu sikit pasal wanita korang tu

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


sorry lah kasar sangat nak panggil guys untuk baca entry ni. aku rasa benda ini sangat penting jugak lah about hubungan seorang lelaki dengan awek dia. Penting woo. Aku nak korang check sikit jujur dan ikhlas ke tak hubungan korang berdua ni.

MACAM MANA NAK TAHU?
*mai baca bawah sikit*

aku nak korang baca entry by Amalina Nashihin ni,
*kredits to her, i saw the flaws in all of my previous relationships*


selepas membaca entry tadi,
nampak tak perbezaan antara LIKE dan LOVE?

kalau korang rasa macam geli sangat nak baca, jangan baca. hanya untuk mereka yang betul-betul nak perbaiki diri mereka. aku ni bukannya jiwang sangat. No one is perfect, but they can make something else perfect. Try and guess? The answer has always been inside of you.

Nota Kaki Bigfoot : A relationship is so damn important too you know? A man and a woman will one day become a husband and a wife. Think about it if you wish to. Its only a food for thought.

7 comments:

SuzaDin said...

setia tawwww hahaha

sergeant keroro said...

auw, so sweet <3

hehe XD

setuju :)

AmalinaNashihin said...

ahhh. terharunya aku kau put up dekat sini...
(menangis sampai bilik jadi swimming pool)
thank youuuuu :')

farasakura said...

ngeee baik ko suh roomate ko baca..hahaha XD

^baju kurung^ said...

interesting~

nawal addina said...

menarik ! aku suka ;)

syaimz said...

@sergeant keroro : sejak aku follow ko, aku jadi cmni.haha

@amalina nash : aah, what did i do? haha

@farasakura : dia degil sikit.haha

@baju kurung : mesti nye sangat-sangat interesting!

@nawal addina : haha,credits to amal nash...

mane semua lelaki laen eh??