ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 21 June 2011

SEGMEN : JENGUK IKLAN SANA SINI!!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


hoi, tak terasa penat dan malu ke bila gi BW, lepas tu mintak orang klik kat iklan korang semata-mata untuk duit? Haa, ini segmen korang punya. Ucapkan terima kasih kepada GARY ye. Especially yang mata duitan macam aku, aku rasa bila korang join, mesti tak tekan iklan aku. Haha, dont worry sebab aku join segmen ni secara ikhlas. Boleh cari bloggers yang mata duitan macam aku. haha

*baca kat SINI sikit, then teruskan membaca*

Nota Kaki Bigfoot : Aku nak cari bloggers & pengomen yang setia untuk aku follow. Siapakah mereka-mereka yang terpilih tu? Haaaa

8 comments:

GaRy™ said...

hahahaha... aq pun mata duitan bro... sebab tu la aq buat segmen ni... karang aq nak join gak... hahahahahaha...

nawal addina said...

hoho , mata duitan .

psst , skg duit penting tau ! [?]

syaimz said...

@gary : dah banyak kang share sharelah dengan aku

@nawal addina : haha...nak seposen>? haha

sergeant keroro said...

haha, japgi aku join.

weh weh, aku lah pengomen setia XD

myr amyra said...

hehehe....mata dollar sign.... :)

syaimz said...

haha,duit2 semua $_$

GaRy™ said...

terdapat sedikit perubahan pada maklumat+tajuk segmen... harap update...(ayat skema sebab copy paste je... hahaha)

syaimz said...

@gary : alright gary.otw