ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 3 June 2011

mari belajar menyepak

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


sihat tak korang? rasa-rasa fit tak? yang jantan, cuba raba touch sikit perut korang, ada 6packs macam aku tak? yang hot & sexy ladies, cuba...cuba...lupakan lah...sangat lucah *tak sesuai untuk budak-budak bawah umur macam korang*


okay, follow aku
aku nak ajar macam mana nak MENYEPAK

sepak siapa??

kawan-kawan
adik-beradik
tong sampah
kucing
suis
laptop
kepala roomate

tapi yang paling best,
sepak kepala sendiri


 
*semua ni senang je, macam nak makan McChicken McD*

HOW TO DO IT?

senang je

HAYUN KAKI TU JE

HAYUN TO THE RIGHT

HAYUN TO THE LEFT

HAYUN TO THE ATAS

HAYUN TO THE BAWAH

HAYUN TO THE EVERYWHERE

dah, itu je,ape lagi?
let's DO THIS SEPAKING!!

oh. satu lagi

PERINGATAN
JANGAN SEPAK BEBOLA EMAS!!
*tak ternilai harganya...setiap jantan ada satu pair je*


JANGAN LAH BUAT BEGINI



PLAY SAFE

eh

KICK SAFE

Nota Kaki Bigfoot : gunakan cara menyepak dengan betul. jangan sepak parents sendiri please. boleh dapat tiket free ke neraka kalau nak

4 comments:

Mr. Uzair said...

kepala hot dia. senak berguling aku. wakaka.

syaimz said...

@Mr. Uzair : nak try? aku sepak memang padunye.haha

sergeant keroro said...

bebola emas luffy XD

syaimz said...

@sergeant keroro : credits to jat.haha