ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 3 June 2011

Segmen Hitam Putih Bersama Friendster | Segmen Uzair Suhud

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


ni segmen baik punye beb! member blogger terbaek ni! aku nak join. korang nak tak? rugi doooowwww
ape-ape pun, simple sangat kalau nak join. follow je cara aku buat.haha


kisahku di laman sosial friendster

      pada asalnya, aku register diriku di friendster sebab memang takde kerja. time tu aku form 4 and sedang meneruskan pengajian di MRSM Balik Pulau. ikutkan aku memang sangat setia dengan myspace sebab semasa aku di form 2-3, memang satu trend untuk student ada myspace. kalau takde, ape barang kan? ada juga yang ada facebook, friendster dan twitter tapi time tu mereka belum popular lagi semua tu kat tempat aku.

     tapi yang bestnya aku ade friendster is that teman wanita ku ketika di maktab dulu pun ada friendster. memang banyak lah kasih sayang semua kat situ. macam seronok...*tetapi sekarang menjadi memori silam yang tak beberapa ingat sangat* banyak sangat drama Nur Kasih di situ. friendster tu bagaikan medium untuk aku nak berkomunikasi dengan si dia tu...*tak banyak pun sebenarnya.haha* walau bagaimanapun, friendster was still fresh padaku.

     finally, on the year 2010...aku telah DELETE account friendster aku sebab sudah berkarat lama..aku memang tak dapat nak berikan komitmen pada friendster berbandingkan facebook. maafkan daku sesungguhnya aku terpaksa meneruskan kehidupan pada generasi alaf baru ni. sorry ):

thank you friendster, we had fun together (:

don't worry, i have facebook by my side

Nota Kaki Bigfoot : aku tidaklah kejam mana dengan friendster aku pun. tapi serius aku tak aktif sangat guna friendster berbandingkan dengan myspace dan facebook.

4 comments:

sergeant keroro said...

aku baru refresh friendster smlm,haha :P

syaimz said...

@sergeant keroro : untunglah~...aku dah TIADA lagi friendster.haha

Mr. Uzair said...

pertama sekali thx la join segmen aku.

hehe. sikit sangat tahun kau bersama friendster. aku dari form 1 sampai form 5 kalau tak silap.

tapi time form 5 aku dah pakai fb, cuma orang tak ramai lagi. so stay friendster dulu :P

syaimz said...

@Mr.Uzair : siapa ni? haha