ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 27 June 2011

Mimpi Dejavu

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


aku suka bermimpi? sebab mimpi ni paling banyak karut sekali. mengalahkan percintaan dalam drama hit melayu Nora Elena...masalah-masalah remaja dalam Juvana pun kalah gak.

 
*aku tak pernah tengok pun cerita-cerita karut ni.haha*

bukan salah Direktor kalau karut sangat, cuma aku terkarut lebih pasal mereka ni. Balik kepada topik asal, mimpi devaju? serious kucing aku dah berapa kali mimpi devaju. mimpi benda yang sama. macam tersangkut kat episode mimpi yang sama. biler lah agaknya nak keluar episod baru kan? boleh muak. aku rasa aku boleh keluarkan tips nak layan mimpi terbaik HD BLUE-RAY barang baik punya! ini pun salah korang yang suke aku mengarut. tak lah salah ibu mengandung kan? untungnya korang semua


mimpi aku sangat menyihatkan minda. otak aku sangat sihat. nak tengok? tough giler lah kot
memang tak memerlukan Jusmate5 Dr. Rozmey tu. nanti lemak kecut, otak pun kecut.
*aku memandai mengarut*

mimpi aku sangat aman, tiada kacau bilau. tiada peperangan. nama 'NAIM' yang membawa maksud 'AMAN' memang ternyata dalam mimpi aku ni. mimpi aku nak tahu pasal ape?
.
.
.
.
.
.
.
eh, ade iklan pulak dalam blog ni?
*ini bukan spam! benda baru dan panas ni!*
.
.
.
.
.
.
.
.
MALAYSIAN GANGSTER
*lu tahu tak KL tu gua pegang? hah? tak tahu? sebab aku mengarut je*

part-part lawan semua kat dalam rumah aku sendiri...cuba bayangkan aku, jadi Abang Long dah cukup gangster dan karut buat pasal dalam rumah sendiri. Aih, dah jadi topik rumah tangga ke?

*sesungguhnya aku bukannya musuh karut tandingan korang. sila jaga keberukan anda*

aku tak dapat nak bayangkan macamne mimpi aku kat korang semua.

SUMPAH SENGAL

SUMPAH KARUT

SUMPAH SYAIMZ

SUMPAH ICE LEMON TEA

SUMPAH SUMPAH SUMPAH hai~ SUMPAH SUMPAH SUMPAH
*nampak tak hai tu?*

cuma,

AKU SUMPAH DAH LUPA!!
tu yang agak payah aku nak cerita kat korang semua.

#PERINGATAN UNTUK MENJAGA KESIHATAN#
jangan melebih karut aku. jika ye, itu sudah tahap kritikal. sila buat medical checkup secepat mungkin. boleh lembabkan otak. haha

19 comments:

farahin nasir said...

sumpah kne g wat mdcal chckup nie.. hahha..

kata org mmpi nie keinginan kita.. so kita boleh bentuk mmpi kalo kita mau.. ce la try skali... control mmpi anda.. :)

NadiRah said...

mlm ni nad nak mimpi aaron aziz lah..
harap2 jadi dejavu..hahha..
erk, agak2 paham x komen nad ni?
lalalala~

GaRy™ said...

hahha... ngarut sakan ko ni... hehe~..
abang ipar aq pun abang long gak... memang ganas sampai buat hal kat kedai ayahanda lak tuh... hahaha...
gua tak kira, lu abang long ka, lu ayahanda ka, lu kena vote gua... hahahaha~

sergeant keroro said...

apsal ko ni?

haha, ngarut jek :P

Mr. Uzair said...

pe sebenarnye yang ko nak cakap ni karot -.-

I do I need Iman said...

g masuk rumah bahgia je lah bang.
oke sgt dah tue.
pastue nk mimpi karut. haa sileelahh. ;p

syaimz said...

@farahin : kena tukar otak kot.haha

@nad : macam susah lah. ni guna intel core processer berape? haha

@gary : haha, better jadi orang awam yang baik hati dan mulia

@sergeant keroro & Mr.Uzair : sesungguhnya aku tidak bersalah.haha

@i do i need iman : baru ada keterujaan dalam hidup.haha

Dzarief Zuhdi said...

kekarutan tahap super saiyan 15 dah hg nie.. kronik2..

Azri Fathurrahman said...

hahahaha ! sumpah aku tension ni ..

fatin syahirah :) said...

haaa, aku dah cakap =.= nasib baik aku tak baca sebelum tidur, kalau tak. sumpah aku jadi macam kau. HAHA

nawal addina said...

hahaha , merapu je kerja kau ek ?! hahahaha XD

Ai-Sis said...

hahaha.macam macam.da dekat da tu.baik cukupkan amalan.hahahaha :p

Freaky said...

lol aku punya la excited na tau ape mimpi ko. hahaha

AmalinaNashihin said...

aku tak paham :P

sengat said...

hahahahahahaaaa lawak!!! nanti lau mimpi basah jgn lupe update at blog kay.... kakakakaaaa

NuSaNa NoSa 91 said...

dh byk kali gak apa yg keen mimpi tu jd kenyataan.. heee~ ^_^

syaimz said...

hahaha, siapa yang mimpi basah tu? jangan mimpi benda laen lah pulak. tak elok untuk kesihatan.haha

alif haris said...

hahaha .. bro ,gua lagi suke mimpi basah .. haha :D

syaimz said...

@alif haris : haha...mimpi basah? yang indah ke yang tak indah? mane satu? haha