ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 17 June 2011

Segmen Blogger Kental

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


aku faham entry aku. lu faham? tak faham klik SINI

Sejarah kekentalan aku seorang blogger yang kental sejak zaman Ghazali lagi, bukan salah ibu mengandung tapi hanyaguayang sedap mereka-reka cerita. Gua memang kental beb, lu tembak gua kat setiap entri gua tapi gua tetap tak kisah sebab gua kental! Gua tambah lagi dengan hebat! Gua bukan belagak tapi memang secara semula jadi gua hebat. Blogspot ni gua yang pegang tau! Lu ingat lu kental, oh tidak sama sekali. Gua tampal entry kencang dengan mengarut sekali.Gua nak simpul, gua kental dengan blogging, gua boleh buat lu kencing. Ade beran tak lu??

Seronoknya aku tulis satu short esei aku poyokan diri. haha...

Nota Kaki Bigfoot : Yang penting, aku kental. Korang?

11 comments:

A M E ! said...

wow . kental much . takot nak kacau nie . :D

sergeant keroro said...

ape ni?? haha XD

Freaky said...

ape benda yang ko tulis ni syaimz ? hahaha

fyna said...

fyna tak sempat lagi nk join umar tue.
hehehe.





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

Umar Faruq said...

hahaha.. kental tuh..

GaRy™ said...

wah... takutgilersampaibergoyangkepalalututaq... hahaha... poyo la ko derr..

Met bUjang said...

hahaha kental jugak poyo kau eh kah3

syaimz said...

@amel : haha,kalau sentuh2 kena gigit kang.haha

@sergeant keroro & @freaky : hasil karangan A+.haha

@fyna : alaaa,sayangnye ):

@umar faruq : kental sikit.tapi power punya kental.

@gary : haha,dalam entry ni je poyo.

@met bujang : haha,poyo tu biarlah di sini.haha

muz said...

hhaha xpa kat blog xda yang nampak juga berpoyo... :>

syaimz said...

@muz : haha, terima kasih (:

muz said...

haha...ur welcome bro...