ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 17 June 2011

Segmen Domo Mega : Kehidupan Duniaku

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


segmen mengenai kehidupan duniaku by DOMO MEGA? Aku join! Salam berkenalan ye blogger semua! Saya newbie blogger :P



ceritanya...

Nak tahu kisahnya? Dengarkanlah ceritaku ini...

          aku tidur. aku bangun. aku tidur. aku bangun. ceritanya sangat biasa membawa seribu maksud. karut kah? aku bukannya sangat hebat power dan luar biasa dalam mengarang sesebuah hasil tulisan sedap dibaca umum. Yang penting, hebat sepanjang masa itu adalah aku. *aku terasa batak dan belagak ni.haha*...maka dengan itu,

Beginilah cerita hidupku...

cerita tak sedih oleh aku pada petang jumaat

Tagging?
kawan-kawan blogger aku

Nota Kaki Bigfoot : Bloggers semua! Jom join segmen ni! Cerita tu taip lah yang lagi best dari aku ni. Dah la aku tak rajin nak taip panjang-panjang sebab sat lagi nak gi Lab. Aduisssh~

14 comments:

Domo Mega said...

cepat dan pantes kamu ya....hahaha....^_^

syaimz said...

@domo mega : hahaa,segmen dari pengomen setia mestilah cepat & pantas (:

SuzaDin said...

domo ku ...

Domo Mega said...

syaimz : ye la tu...kui3.....btw...thanx sbb join ya...jgn lupa jemput geng2 masuk...kui3 ^_^

syaimz said...

@suza din : taknak join keew??

@domo mega : haha, alright ^^

SheyPull said...

owah...same je mcm cerita aku...
mkn dah tido...
so xpayh la aku buat..:P
ye lah...:)
nnt ckp copy paste lak..



JOM singgah blog saya nak...hurmm...aku benci ...aku x suke...

sergeant keroro said...

japgi lah, hehe XD

syaimz said...

@shey pull : haha,tak original lah kalau macam gini

@sergeant keroro : cepat2 (:

nawal addina said...

hoho , domo wat segmen !! ^^

mcm menarik ~

SuzaDin said...

udah join hehehe lh syaim hehehe

syaimz said...

@nawal addina : join2 lah (:

@suza din : yeaaah

Anonymous said...

ajak nad x?? lalala~

~CiK TiNieY~ said...

akak termasuk ke?:P

syaimz said...

@nad : mestilah diajak dah

@cik tiniey : mestilah akak termasuk! XD