ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 18 June 2011

Triple S

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


apa yang dimaksudkan dengan Triple S ? Super Sexy Saturday? Oh, bukan lah dong! Itu karut! Kalau nak tahu lebih spesifik maksud Triple S ialah;

SABTU SIA-SIA

Mengapalah pulak sabtu boleh sia-sia. Senang je, bila takde kerja memang terlantar atas katil separuh hari dan depan laptop layan movie. Its not good for your health kan. Boleh effect body structure sekali. Teruk-teruk.

sepanjang hari, aku...


apa yang aku rasa bermanfaat pada hari ni,
hanyalah,
BELAJAR MAIN DOTA
*thankyou Mr.Uzair*

*siapa yang tak kenal Dota tu apemenda dianggap...sangat...*

yes, banyak benor aku main game hari ini.
sepatutnya aku boleh membuat sesuatu yang lebih berfaedah seperti,

post entry yang berilmiah mahupun lucu,
merapatkan ukhwah melalui blogwalking,
mencari dan mempelajari hasil tulisan yang mantap,

tapi apakah guna kesemua itu kalau hari ini aku sia-siakan Sabtu yang sangat terluang ini.
Boleh jadi seorang jutawan kalau aku manfaatkan hari Sabtu ni,
Boleh jadi seorang professor kalau aku manfaatkan hari Sabtu ni,
Boleh jadi seorang penggangur kalau aku tak memanfaatkan Sabtu ni,

oh well,
aku tak boleh nak mengimbau kembali kesilapan ku melainkan aku insaf sekarang.
Besok aku nak pergi City Square JB dengan member-member aku sebab nak
usha SOMETHING PANAS

Nota Kaki Bigfoot : Maafkan daku wahai follower-follower tegarku, aku sekarang ada problem dengan connection internet...wifi kolej tak dapat nak connect. Ni borrow Broadband member...huhu....

8 comments:

cunndaa said...

Sayang Sabtu Selalu ^^ (3S)
lallalaaaaa....

loveville said...

Dunia Orang Tanpa Awek?
huhu~

sergeant keroro said...

loveville, itulah kami.

haha, apehal layan dota balik ni?? XD

Freaky said...

dota buat aku ketagih. nasib baik aku dah x main game tu

syaimz said...

@cundaaa : memang cun tu! haha

@loveville : hahahahahahahaha.XD

@sergeant keroro : kami nak brandkan kumpulan kitorg

@freaky : haha,aku baru nak start main balik

honey'da_i said...

nak ikot g CS ! HAHA btw,kau memang sia sia..;p

syaimz said...

@honey'da_i : aku bukan sia2.hari ini aku sia2.haha

nawal addina said...

hoho , DOTA best ! CS pon ^^