ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 12 June 2011

update tergendala

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


maaflah semua, aku rasa dua hari ini aku tak dapat nak update blog dengan sebetul-betulnya. InsyaAllah hari Isnin akan bersambung seperti biasa. Lagi pun besok nak pergi Gathering Sahabat Blogger di Berjaya Times Square pada pukul 10 pagi. Siapa yang pergi minta tegur aku yang sangat sombong ni. Sekian semua (:

Nota Kaki Bigfoot : Kebalakangan ni aku sangat sibuk, jangan tanya buat apa. Hal ehwal keluarga.

14 comments:

IMANSHAH said...

yalah kadang2 aku pun tak de idea dan been busy, tak sempat nak update

syiela said...

kdg2 idea melimpah ruah tp memandangkan ke'bz'an yg melampau terpaksa la simpan wat perkasam kejap

Hanim Mahali said...

tak dapat nak join Gathering SB kat TS tu... T_T

- tu sibuk uruskan anak-anak erk... opsss... -

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

singgah sini no kument

CikNyz said...

huhuhu..kekadang ada idea tp internet pulak slow...bila internet ok..kita pulak xdok idea...pe2 pun slmt berblogging....

sy dah update tau..jenguklaa....
http://syazny7.blogspot.com/2011/06/rakan-blog-yang-ajak-tukar-link.html
jenguk gak entry terkini sy....tq. =)

nawal addina said...

haha , take ur time :))

kahkahkah !

Nur Amira Ramli said...

Bile kawin? x jemput pun? hahahaa

syaimz said...

@imanshah : haha,samalah kita (:

@syiela : sayangnya tak take note dgn idea2 tu.huhu.hilang cam gitu jeh

@hanim mahali : haha,alasan kukuh tu!

@brutal solo : haha,mantap punya komen

@ciknyz : haha,thank you!

@nawal addina : trimas!

@amira : haah,macamne ko tahu??

gedek! said...

Tergendala takpe...

jangan stop...

syaimz said...

@gedek : haha (:

~CiK TiNieY~ said...

haha...syafiq sombong!;p

syaimz said...

@cik tiniey : kan betul saya sombong? haha

Sunah Mohammad said...

busy body betul dia ni...

syaimz said...

@sunah mohammad : tak sebusy orang bekerja.hehe