ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 8 June 2011

WORDLESS WEDNESDAY #1

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA



Watching it on 15th June
Thank you Nuffnang (:

Nota Kaki Bigfoot : aku dapat 2 tiket. Who'll be my lucky friend?

17 comments:

DINI said...

nak ikut ! :)

Freaky said...

hak hak best wesss.. sbb tu kite jadi kawan. muahaha

nawal addina said...
This comment has been removed by the author.
Domo Mega said...

huhuhu...best3...tp saye xley nk kluar rumah...almaklumlah masih di bawah umur ^_^

Sunah Mohammad said...

tu diaaa... poster wayang terussss!!! heheheh~

blog-tips-kurus said...

tak mau ikot pon!!
(ayat tipu) :-)

syaz@rozelt said...

wah..best nye dapat tiket free..hehe

wahida said...

bestnya dpt tiket drp nuffnang...saya tak pernah dpt lagi..

enjoy ur movie!!

syaimz said...

@dini : rasa mcm nak bagi 2 tiket free kat parents lah :P

@domo mega :huhu, saboryeh awak (:

@sunah mohammad : haha,taktaw nak letak gambar ape,poster wayanglah.heheh

@blog-tip-kurus : haha,insyaAllah rezeki awak akan sampai.tapi kena join kontest tengok movie free by nuffnang buat ayat semart2 untuk menang.haha

@syaz@rozelt : haha,try lah contest yang nuffnang buat.boleh menang tiket free tengok wayang.

@wahida : haha,trylah contest nuffnang kat website dia (:
belah bawah tu dia ade promote movie2

mohd zhafri said...

bro...aku lah lucky man friend ko tu...haha

syaimz said...

@mohd zhafri : haha,harap2lah.haha XD

fierapirot said...

wahh bestnye..=)

syaimz said...

@dierapirot : pernah menang tak? :P

Luq At Your Words™ said...

peh best tu

syaimz said...

@luq at your words : haha,memang doh!

Sembang Kemas said...

eh macam mana lu boleh dapat tiket?dia pilih macam mana?

syaimz said...

@SK : kena gi nuffnang,kan ade macam gambar green lantern kan, gikat read more tu.kat belah bawah2 macam dia ade buat pertandingan buat ayat2.camtu lah aku menang dua tiket tgk green lantern screening (: