ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 8 June 2011

JOM JOIN LINK EXCHANGE BERGAMBAR FAHMI DI SINI

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


cramp tak otak nak peraskan idea untuk entry hangat tak? kali ni aku nak korang loosen sikit otak tu, enter lah segmen ni by Fahmi Di Sini. Exchange links je


syaimzhebatz

okay, aku join segmen ni sebab aku suka blogwalking
dapat meet more and more bloggers everyday!

*minta maaf jika follow sahaja dan tidak mengomen,
aku busy,ko pun busy,tak sempat lah nak tegur bila dah follow dekat 500+ blogs T^T*

Nota Kaki Bigfoot : Dah lawat SINI dan SINI ke belom?

6 comments:

Muhammad Khairul Fahmi said...

thanks sudi join :)
link exchange b'gmbr sdh d update..
& link blog ni d msukn dlm 'bloglist khas' blog fahmi di sini =)

keep n touch 8 my blog :)

syaimz said...

@khairul fahmi : thanks fahmi! (:

Bluewendy said...

elopz bro..hihi.. tukar link
http://yusmanorain.blogspot.com

jap g aku join blogwlking tuh k..=)

diya said...

hi ! jenguk sini balik .
tambah kenalan :)

syaimz said...

@diya : okeeey (:

@bluewendy : hehehe.okay.beres (:

AMIRA NADIA said...

balas kunjungan..dan follow sini.. :)