ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 6 July 2011

kucing teman terbaik selain internet

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA

oh bersawangnya blog aku lepas 2 hari tak update. maklumlah internet kat rumah aku tetiba go haywire. bil dah bayar. entah-entah sebab overlimit? eh? bapak aku subscribe unlimited streamyx. habis mak aku dah bising sebab tak dapat nak buat thesis dia. lagi-lagi nak show aku contoh-contoh designs bottle labels untuk aku buatkan a few designs untuk company mak aku. oh well, sabor je lah. dah la sekarang tengah musim panas, berpeluh memanjang je aku. kat kl dah la tengah jerebu, tu lah panas.

2 HARI KAT RUMAH TANPA INTERNET

AKU MEMANG TAKDE KERJA

LAYAN KUCING DUA HEKOR NI JE


yang warne hitam putih tu namanya Cleopetra
yang warne brown tu namanya Caramel
ade sekor lagi dalam rumah...tapi dia takot dengan aku. namanya Channele
*semua start dengan huruf C, dan semuanya betina. jangan gatal eh jantans*

yang penting,
AKU SUKE KUCING
ko suke ape?
*anjing? syaimz?*

panggil je lah aku ape-ape, aku tetap suke & sayang kan kucing.

macam FOREVER ALONE pulak aku ni layan kucing je.

22 comments:

emy|farid said...

anjing? menganjing nmpak. haha
suka kucing gak, tpi lepas kematian kucing ari tu smpai skg x bela dh

NadiRah said...

mak buat thesis??
wahhh!!!
dekat mane???

nad still suke itik...
sebab dy berak cayaq~

sergeant keroro said...

hehe, aku suka kucing!!

itik kuning huduh :P

syaimz said...

@emy : ohoho...kucing ni bagaikan teman setia aku. kalau tak takde life hidup aku

@nad : haah, dia buat Masters...itik? eewww~~

syaimz said...

@sergeant keroro : YEAH! SAME!!! itik itu...urm~

Cik Asma BLuppy said...

wahhh kucing! comel2X!

cleopetra: no camera, please..
caramel: rilex r..

hehehe...

syaimz said...

@cik asma : actually si cleopetra tu garang tetiba sebab dia tak suke caramel.haha

miss cherreyda said...

oomaigosh ! tak sangke ade laky suke kucing ! huhu . ite ada jugak kucing dulu . mate dye wane len sebelah . tapi skrg da takde . hukhuk T.T
~~ tapi skrg , ade anak kucing baru da :) name NIKI ;D hehe .

Freaky said...

dasatnya nama kucing. mengalahkan puteri. hahaha

GaRy™ said...

hahaha... standard giler la nama kucing ko... hahahaha~

syaimz said...

@miss cherreyda : hi NIKI! oh, yang kat blog tu ke? COMEL MAH!

@freaky : puteri susah nak cari, kucing senang sikit.boleh dibeli.haha

@gary : aku tak tahu lah, semua mak aku yang bagi nama. nasib nama aku bukan start dengan C.haha

fatin syahirah :) said...

muka cam kau suka kucing ? haha. cewaaah. dalam hati ada taman. HOHO

cik aida said...

glamour giler name kucing syaim...

kucing aida pon namer kampong jep, itam n uncet(x der la gemok sebenor yer)

syaimz said...

@fatin : compliment paling terbaek! sejuk hati aku. HAHA

@cik aida : aku lebih suke kucing gemok+buncit.haha

loveville said...

ayam2!! ehehe

aimie amalina said...

suke kocen..tap sukeeee lag arnab! heee...sy bru follow nih..nice to meet u =.<

syaimz said...

@loveville : BBQ AYAM!!

@aimie : arnab? buat satay~~ hehe

Tea said...

wooo. suka kucing. :)

syaimz said...

@tea : kucing are men's best friend

miss cherreyda said...

HAHA . takde la . tu gambar google jewpp . kehkeh . ;D

alif haris said...

perghh mak kau s2dy lagi ?? Phd eh ??

aku pn suke gile kucing bro ^^

syaimz said...

@miss : haha..ye ke ye ke? XD

@alif : masters jeee