ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 7 July 2011

nekad demi kucing

ASSALMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


jangan pelik sebab aku suke kucing giler-giler. takdelah fanatik sampai nak pakai kostum kucing. takde macam tu sama sekali lah oh haters karut aku. aku cuma suka melimpahkan kasih sayang tak terhingga kat kucing-kucing aku yang tersayang ni. bukan salah kucing, tapi salah aku yang dah serius bosan. di sini aku nak buat satu video log kucing bertajuk, vKucings. tak lamer pun aku nak buat koleksi vKucings ini, time aku kat rumah je aku buat vlog bersama mereka. kepada kucing haters, sayanglah pada makhluk lain pula. terima kasih.

vKucings #2


oh nak yang vKucings #1 ?
silakan~

Btw, aku dah buatkan page 'Fanatik Kucings' kat tabs menu,
feel free to watch anytime

Nota Kaki Bigfoot : aku juga akan up-to-date dengan Tips Karut sekali ye! Nantikan pada Malam Sabtu! *hari jumaat la tu*

21 comments:

Azri Fathurrahman said...

hahaha .. comel gilaaaa ada vKucings .. suka suka ! haha :D

syaimz said...

@azri : siapa lagi nak buat? haha

aimie amalina said...

heeeee..comeynye kocen..hahaaha..lawok ah...bole wat de jek..kiki...i loikeee =)

fatin syahirah :) said...

aku takleh pegang kucing -.-

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

takot and seram tengok kucing..even dari jauh tgk pun aku lari sejauh sejuta batu..haha~

~CiK TiNieY~ said...

alalala penyayangnya dia...umah akak kt kampung ada berbelas2 ekor...nak sekor tak?huhuhu

shafiqabdshukor said...

comel seh..
hehehehe

nelly said...

geram tengok kucing !
haha

Nur Syazana Mohammed Sani said...

mak xbagi bela kucing da sebab sejak ad kucing ,. zana selalu kena asthma ,. huuu =(

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana ^^

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/jiwe-kate-ape.html

Ieqa Zulaikha said...

LIKE.
;)

NadiRah said...

nad alergy bulu dy...huhuh

sergeant keroro said...

ko memang suka buat benda yang aku suka kan? haha XD

caramel!!

Freaky said...

rupanya kawan aku ni pencinta kucing. Alhamdulillah .. bagus la macam ni :D

CikNyz said...

sape yang suka kucing biasanya seorang yang PENYAYANG.....bertuah sape dapat memilikimu wahat tuan punya belog.....

syaimz said...

@aimie : kucing tu dah spoiled sikit. tiap2 hari dapat makan, terus dah tak layan tuan.haha

@fatin : pesal takleh pegang? allergic ke?

@fee : ape nak takutnya dengan makhluk comel ni? haha

@cik tiniey : awww, terima kasih tiniey (:

@syafiqabdshukor : kucing aku tu. mestilah comel.

@ieqa : LIKE? vote for best tauke kucing ever.haha

@nad : oh...kecian ):

@sergeant keroro : hehehe...susah nak nafikan XD

@freaky : haha, pencinta kucing & bukan pencinta wanita lagi. haha

@ciknyz : haha...shhhh...nanti ade orang tahu bahaya ni.

iPai said...

sukanya dengan kucing .. sampai ada video lagi .

aku ye kucing suka datang cari tgn n kaki ..

syaimz said...

@ipai : haha...kucing makan tgn & kaki ko ? haha

GaRy™ said...

ui... boleh buat komuniti ni... vkucing... amacam bro?.. ada bran??..

miss cherreyda said...

woooo~ anda ney lelaki yg terlebih fanatik kat kucing . kehkeh . btw , kucing tiutt sangat ! ;D LIKE ! :D

alif haris said...

comel siott !! :D

syaimz said...

@gary : sat lagi noh (:

@miss : haha. nice kan kan?

@alif : memang comel!