ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 26 July 2011

sikit sikit je

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


apa yang sikit-sikit tu actually?

1. makan mcD sikit-sikit boleh mengurangkan berat badan? jadah
2. cuci kaki sikit-sikit sebelum tidur dapat menghalau toyol dari isap jari kaki kita? jadah
3. menjual diri sikit-sikit dan mendapat untung lumayan bak jutawan? jadah

apa yang nak dijadahkan di sini, ialah aku baru je membuat perubahan pada blog ini sikit-sikit. cukup sikit-sikit boleh jadi bukit.

if korang ade perasan,

SHOUTBOX aku yang PELIK
*
bagi dia load jap*
aku ada tambah bloglist UTMBLOGGERS
aku suka letak IKLAN dientry

contoh baru :
*cuba try test tekan*



lagi satu,
dah baca dah tips karut yang baru-baru ni?
kalau belum, BACA

btw, minggu ni aku banyak sangat keluar merantau di negara orang, so minta maaf sebab tak menerjah blog korang dan meninggalkan kritikan manis. blog aku dah mula bersawang and takde pun pakcik/makcik cleaner yang jage blog aku ni. aku akan check from time-to-time. jangan memberukkan diri time aku takde ni. chow dulu.

next entry, AKADEMI AWEK SYAIM
AAS for short

11 comments:

sergeant keroro said...

serius aku tak nampak shoutbox ko

syaimz said...

aku pun tak nampak. kat mane ye?>

Freaky said...

ape yg berubah? nampak sama je. haha

nurAMALLINA said...

eleh aku nampak je. kadang ade kadang tak ada. asal?

Dzarief Zuhdi said...

mana kotak menjerit nyer?? aku nk jerit nie.. adeii.. :D

syaimz said...

freaky : aku pun tak perasan ape2. tu lah namanya perubahan kecil giler

amallina : aku rasa blog aku dah berat kot

dzarief : bagi load lamer sikit. hoho...

NadiRah said...

ckp kotak jwerit..
tp soh diam sikit..
huk3

Queen F said...

kay aku baru je tukar spek minggu lepas tapi aku scroll blog kau atas bawah tak nampak pon shoutbox kau? kedai spek yang tipu ke atau mata aku nak kena tambah power lagi ni? :|

nawal addina said...

mane ek ? lalalla ~

fatin syahirah :) said...

haha. ehh, asal tertukar balik ? purple kan hari tu ? haha

Azri Fathurrahman said...

shoutbox kau halimunan ! haha . purple weh , like kot .. :D