ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 15 August 2011

sekian lame menghilang kembali semula

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


syukurnya aku pada hari ini setelah 15 hari berpuasa dan 15 hari bekerja. Tiadalah penat mana, tapi cabaran dan dugaan pada bulah Ramadhan ini memang diluar jangkaan aku. Tidak mengapa sesungguhnya aku telah pun redha and ready at all cost. Recently aku dah menghaibkan diri dari dunia facebook dan juga blogging selama seminggu.

bukan kerana nak lari dari semua masalah, tetapi nak memanfaatkan kehidupan realiti
*facebook & blogging juga bermanfaat jika digunakan dengan cara yang betul*

selama seminggu, aku dapat melihat titik kelemahan aku dengan lebih discrete terutamanya dalam bulan yang indah ini, lain tak bukan bulan Ramadhan. walaupun aku ini sibuk bekerja, aku still berkesempatan untuk meneruskan perjuangan menunaikan solat sunat terawih di Masjid Kuning Kota Damansara akan tetapi sangatlah menyedih dan mengecewakan apabila pada pertengahan bulan, hanya separuh dari saf keseluruhan masjid dipenuhi. bagaimana pula dengan 10 malam terakhir di mana ada di antara kita yang mencari-cari malam Lailatul Qadar itu? Allahu'alam. Semoga Beramal.

aku nak jual ini phone 2nd hand. harganya berpatutan.
*the image shown is a reference image. click on the image for further details*

apekah kerja aku pada bulan ini? looky here

Tambahan sesaje,
ia bakal menjadi milikku
BlackBerry Bold 9700 @ Bold 2

6 comments:

Dinie Asyraf said...

wow...!! BB seiyh...

sergeant keroro said...

bapak dia, BB pulak da. BBM la pasni, HAHA

Luqeem™ said...

aku nak yg BB, ko amik balik yg nokia tu..hahaha..XD

NadiRah said...

hye awak!!

Dzarief Zuhdi said...

BB seyh.. kaya ker keja daftar pati nie.. haha.. kt sini still opertes kot.. mobile registration.. ermmm

Freaky said...

demnn.. show off smartphone pulak.. hahaha