ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 6 August 2011

spice up your Ramadhan

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


ape nak di-spice-spice-kan Ramadhan ni? puase je pun. lu kecoh ape? haa, biadap betul tu. puasa tu sebab ape actually? puasa sebab Ramadhan...or sebab Allah SWT ? Anda fikirkanlah. Di sini nak show sikit video-video sumpah serius menarik mengenai all the things that has to do with Ramadhan. Please take a peep okay?



#IKLAN#


credits to IslamicBulletin

well, what did you get out of it?
*please leave an interesting commment or ideas at the comment section below*


SELAMAT BERPUASA (:




10 comments:

sergeant keroro said...

aku dah tengok dah, hehe XD

aiman said...

selamat berpuasa..

Wadi AR said...

pose penuh syaim

Dzarief Zuhdi said...

coool

Luqeem™ said...

haha..nice! :D

FYA PELANG! said...

ai yang buat bideo ni ( tipu )

izyan yasmin said...

ohsem ohh vid tuhh . hahaha .
boleh d jdkan igtn .

syaimz said...

aku pun nak buat video lah. 5 min punya video. semua hitam. haha

senyumSOYA said...

nsht bgos.. waa.. bijak sapa y buat vid ni...

sentiasa mngingtkn..^^!

gedek! said...

good effort kan?