ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 20 September 2011

nak buat business card

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


since aku nak mengecapi dalam bidang photography dengan lebih serius, therefore aku nak business card. nama business?

syafiq.naim.photography
[s.n.photography]


belum official photography business, nanti aku inform bila dah ready untuk business. sabar ye

di sini aku nak minta pendapat korang dengan design and apa-apa sahaja boleh?

DESIGN ONE
[separuh dari size standard business card]

[cover 1 depan]

[cover 1 belakang]

okay ke? minta pendapat

DESIGN TWO
[size standard]

 [cover 2 depan]

[cover 2 belakang]

so far okay tak?

pendapat korang please?
nak tambah-tambah ni

sekian terima kasih
(btw, website snphotography belum buat lagi harap maklum)

5 comments:

Nur Amira Ramli said...

Design 2 better. tapi blkg tu cm kena susun sikit :)

NadiRah said...

simple..tp exclusive....

Ecah Ecot said...

design 2 smat!maybe kaler kot kene tuka...hitam cam suram.....but then, it's up to u laaa

izyan yasmin said...

smart ohh yg 1st . :)

sergeant keroro said...

design 2 cool :P