ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 6 September 2011

nikon AF nikkor 50mm f1.8D

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA

aku bersyukur kerana dilimpahkan rezeki,

untuk memiliki nikon AF nikkor 50mm f1.8D

boleh ambil gambar portrait dengan prime lens ini

sesuai untuk ambil wedding photos close-ups

abah sekali lagi menggalakkan saya belajar segalanya mengenai DSLR

part-time wedding photographer dengan sifu Pak Ucu. simple


tapi...dalam hati sangat sedih. meleleh air mata

mengapakah?

abah buat surprise. beli guna duit dia dulu, then claim dari aku

memang hampa dan sedih


bukannya murah lens camera

sebab aku taknak beli lagi. baru nak saving duit

bersyukur yang sakit

9 comments:

Dzarief Zuhdi said...

haha.. bayar pakai duit gaji ler.. hehe

syaimz said...

duit gaji dah guna semua untuk camera lah. lens ni pulak...aiyak...memang tersangkut berhutang dengan ayah la ni...aiyaa

NadiRah said...

wahhh!!! leh tngkp gmbr nad byk2 nnt...hahhahhahaha

Wadi AR said...

UNTUNG laaaaaaaaa

Mr. Uzair said...

pergh dah ada prime. mantap~

sergeant keroro said...

mantap habis! pinjam :P

syaimz said...

boleh sewa dari aku ye nanti. haha

cayob said...

waaaa nikon tu...mesti mahal kan....huhuh....aku tak mampu beli camera macam ini...mak aku tak suka. Guna je yang lama-lama tu!! :)


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

arnabs said...

terbaek bro..
bokeh 50mm mantap nih