ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 22 January 2012

Kluang at Last

Last night kami sekeluarga (2 kete) baru tiba di Hospital Pakar Kluang yang baru. yes baru. bau konkrit pun masih ada lagi. kami ke sana untuk melawat makcu aku yang tersayang. dulu posting di Hospital Sultanah Aminah JB, and last week di Kluang. jauh tapi tempat tinggal ohsem. macam apartment 4-bintang.

Anyhows, macam-macam happening, cuma problem 3G internet line susah nak dapat kat sini. Redha je lah aku. Isnin dah nak balik rumah balik.

*mengenai last post aku tu, insyaAllah sooner or later semua akan tahu. sabar yek. Ni update pun guna blogger via ipad...zzzz...

Till we read again...eh ?

Cuba tengok gambar aku tu...siapa yang Superman...eh?

2 comments:

honey'da_i said...

i love kluangg ! heheheh :)

Syafiq Naim Zabidi said...

@neyda : nanti kite lawat lagi yee? huha