ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 24 April 2011

CONTEST : 'annoying smile' mencerminkan diri :))

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA 1 MALAYSIA

contest entry kali ini sangat menarik kerana its about~


yessss, annoying smile okay!
saya suka memberikan senyuman yang sangat mesra,
tak percaya,try take a look at gambar aku kat bawah ini


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
almost there!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaaa!!
*
*
*
*
*
*cute tak muka saya?*

haaa,ini lah muka pemenang contest annoying smile
haha

gambar ini diambil baru sahaja tadi selepas aku balik dari surau tunaikan fardhu Mahgrib
memang takde kerja kan kan?
aku rasa gambar ini membuat aku nak tumbuk kat muka sendiri
haha.aku rasa sangat special kerana ia melambangkan yang aku ini sangat suci.
*aku serius ni*

saya menge'tag'
sila enjoy memaparkan muka dengan senyuman yang sangat annoying itu.
sekian terima kaseh!

HEBAT!

7 comments:

izni.nabilah said...

yah!!!!! nak kena buat annoying smile??

ContxtsLenzGurlz said...

mmg minx penampar

azee salim said...

hehehe thanx dude for joining the contest:)) nice smile:)

ziera.jamil said...

snyuman ak x pnah annoying,,so xley la ak join cntest ni,,hahaha

NadiRah said...

mmg annoying!!! siyes...tak tau lah sape nak menang nih...invnsion plan pon annying gak..hahahha!!!

syaimz said...

@izni & naqib : muka suci ini tidak layak ditampar...disepak sahaja..
@ziera : sekali sekala memperkasakan senyuman annoying tu.haha
@azzeee saaalliiimmm : rasa boleh menang tak? haha
@nad : mana senyuman itik itu~~?
haha,nnt tak jadi annoying,jadi kiut pulak.haha.quack quack.

azee salim said...

oke contest da ade pemenang sori sebab lambat sebab ade hal yang tak dapat dielakkan:))