ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 8 April 2011

GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN

ASSALAMUALAIKUM


1. Buat entry simple yang bertajuk “GIVEAWAY PURSE POLO by DARKBATMAN
kata seorang kawan gua,
nama beliau,
dia pun kata,
"otak ak tengah serabut giler, tetibe bila ak blogwalking, ak t'nmpk ade giveaway purse polo. Wow!! serius ak suke giler purse ni, lawa kot, masalah aku trus ilang bile t'nmpk giveaway ni.hehe.."

so aku pun,
laayaaan~

2. Letak banner giveaway di atas di dalam entry. Jangan lupa link kan ke entry ini ye!!

3. Tag 3 orang rakan untuk join contest ini (sapa – sapa pun boleh tapi mestilah blogger )

so, ak nk tag :




4. Tinggalkan link entri kat bawah ruangan komen supaya senang saya nak jejak entri anda semua. 

:p
5. Giveaway terbuka kepada semua blogger tidak kira umur dan jantina.

6. Giveaway bermula hari ini, dan tarikh tutup nya ialah pada 9hb April 2011, iaitu hari sabtu. Pemenang giveaway akan diumumkan pada 10hb April (Ahad).

apa yang aku post ini?
=_="

HEBAT