ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 30 April 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA 1 MALAYSIA

entry kali ini is about a first random giveaway contest by cik Izyan Masri. Aku ditag pula oleh Kapten Keroro/Khaz. Jika ada sesiapa yang nak tahu requirements mengenai contest ini,its so simple,go visit webpage si cik Izyan Masri ini (: Come on lah,awek ni.Usha-usha lah.Hahahaha

*ini header cik Izyan Masri...bila aku nak buat header sendiri?*

Apa yang dipinta dalam giveaway contest ini pula cuma perlu tulis je apa sesuka hati dah la nama random kan? haha..

       Nama saya Mohd Syafiq Naim.Kawan saya panggil saya syaimz.Saya berumur 19tahun.Saya kini melanjutkan pelajaran di UTM Skudai dan mengambil jurusan Kejuruteraan Mekanikal-Aeronautik.Saya merupakan pelajar Tahun 1 jurusan ini.Cik Izyan Masri sudah lama saya berkenalan dengannya.Oh tidak,saya hanya bergurau senda di situ! Saya hanyalah seorang blogger yang tegar.Jika nak jadi sangat tegar,saksikan revolusi blogging saya pada cuti Sem Mei ini.Saya suka berblogwalking kerana dapat berkenalan dengan ramai blogger-blogger di seluruh Malaysia ini. Ramai sangat blogger wanita di dunia ini dan sukar untuk saya mencari blogger lelaki. Jika kurang bernasib baik,mungkin ada follower saya yang mak nyah. Tapi saya tak kisah sebab saya ini blogger bersifat terbuka. Saya bukan gay,saya hanya okay. Aduhai,sudah panjang lebar saya mengarut disini! Sudah tiba masanya untuk berserius!


Pelik benor karangan aku,harap boleh score A++...tapi dah la tak cukup patah perkataan...perenggan satu je.Oh well,baru nampak extraordinary kan kan? haha

Oh,saya juga menge'tag' dua orang sahabat saya ini (:


Nota Bigfoot : saya suka giveaway contest

4 comments:

Izyan Masri said...

OKAY,KARANGAN BAGUS.TADA KESALAHAN TATABAHASA,CUMA TADA PENANDA WACANA.HAHA.FUUH2.TIUP SIKIT BIAR MENANG.THANKS JOIN YA ! AJAK KAWAN UTM SEKALI JOIN.HAHA :D

NadiRah said...

dpt A- je ni..haha

mad khaz said...

weh weh,aku sarjan lah,bukan kapten. hahaha

syaimz said...

@IzyanMasri : wow,caps lock sudah rosak kee? haha XD

@nadirah the itik kuning : haha,sama je macam time spm :8)...nxt essei pasal itik kuning.haha

@mad khaz : anda telah dinaikkan pangkat.sarjan-->kapten.achievement unlocked!