ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 21 May 2011

kucing NYAN NYAN NYAN

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


siapa sini kaki youtube? high-five dengan aku! HECK YEAH!! BEEF JERKY!! *jadah apa kaitan beef jerky dengan youtube? melainkan korang layan Epic Meal Time*

Okaaaay, time untuk tonton satu video yang aku rasa macam annoying, tapi bila tengok memang tak boleh stop. Apa jadah mind-control aku pun tak tahu. Sekarang the video is satu trend kat youtube, satu sensai beb. Kata kaki youtube? Apa lagi, usha ah. Nak rate 5 bintang aku tak kesah, janji tengok. ENJOY!!


THE NYAN NYAN CAT!!


nak EXTREME lagi? 
tengok VIDEO ini, sampai HABIS


Nota Kaki Bigfoot : Kat internet ada macam-macam parody pasal nyan nyan cat ni. Gi search kat youtube. Aku malas!

7 comments:

mad khaz said...

hahahaha,apende punye video ni?

siot ko,sebar virus XD

syaimz said...

@mad khaz : memang satu SENSASI lah! haha,virus yang sangat selamat.haha (:

Freaky said...

huhu ampess

Gambar Pengalaman Bersukan

syaimz said...

@freaky : aku serius tak faham motive video kucing nyan nyan ni.tapi aku TERlayan sampai sekarang :p

Aziera Jumat said...

ape bende ni?? annoying giler weyhhhhhh~

syaimz said...

@aziera jumat : aku sendiri pun tak tahu.its a trend XD

Ahmad Haziq Azlan said...

sampai mata kelabu wo