ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 16 June 2011

Anonymous buat Muhyiddin SERIUS

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


petang sempoi-sempoi ni memang sesuai untuk tidur tapi tetiba pula aku nak gi baca berita online. Sebelum ni memang SAH-SAH aku takkan baca news. Oh well, nak kata dah dewasa dan matang tak sampai lagi. Btw, nak tanya. Dah try masuk website yang disekat oleh SKMM Malaysia? Tekan-tekan tak dapat? Don't ask me why, blame it to our government for taking away a sort of internet freedom. Tapi aku serius suka bila aku masuk website berita harian online is,




IKLAN NI BUAT AKU RASA LAPAR!!
*aku puasa hari ni*

megapa pulak aku post yang Muhyiddin tetiba SERIUS? Pergi usha website kat SINI. malas aku nak cerita kat sini.haha

motif entry ini?
untuk mengencing blogwalkers dan
mengiklankan iklan-iklan di berita harian secara percuma

dan

nak bagitau semua orang yang aku nak gi tidur sat lagi

Nota Kaki Bigfoot : Makruh usha-usha makanan sebelum berbuka.haha. Entry ini hanyalah sekadar sesaje. Belum serius melainkan si Muhyiddin. Sekian semua.

11 comments:

Freaky said...

haha baru nak serius. aduss lawak

sergeant keroro said...

haha, sengal jek :P

Nur Amira Ramli said...

Mintak penyepak betul. haha

Aswad ahmad said...

syaimz mcm tuttttttt!!! tapi terbaek wo'

Eazy Izzuddin said...

serius...
hehe

eh puasa ea?
alhamdulillah..
;)

Domo Mega said...

gile punye anonymous...ntah pape x puas hati sgt...smpai nk godam web2 rasmi pulak...haiyyyo....pdn muka...kan dh kena marah dgn TPM kita...kui333

nawal addina said...

ahhahahaha , cam b*d* je -.-

Bella Bell said...

nak puasa dah kita ea.. huhuu~~~

syaimz said...

@freaky : bagi lah cuak sikit kat semua orang.haha

@sergeant keroro : haha,memang terima kasih (:

@nur amira : jangan sepak muka aku yang hensem ni.haha

@aswad : best kan kena kencing? haha

@easy izzudin : puasa gak? nice!

@domo mega : tapi still tak puas hati 10 laman web dah kena blok tu

@nawal addina : haha,makashey!

@bella bell : haha,dua bulan lagi (:

AmalinaNashihin said...

kerja kau tidur je. pemalas -.-

syaimz said...

@amal : woo, jgn bagitau sesiapa rahsia tu.haah