ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 17 June 2011

tahniah, you've WON | CONTEST GUA HEBAT, MAU LAWAN?

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA

alahai, dah kemain lamer aku tangguhkan nak post pemenang contest yang aku held ni. Kat mane? KAT SINI!!! So, hari ni aku nak keluarkan siapa pemenangnya. Take note siapa yang menang, nanti minta contact kat email aku...yang aku dah kenal tu, ready-ready je dapat topup dari aku. haha...

contest simple pun taknak masuk?
memilih sangat.haha

HADIAH SAGU HATI
(3 ORANG RANDOMLY)
Topup RM10 (Celcom/Maxis/Digi)
 goes too~

.: sangat setia :.
ni dia entry beliau, semart betul dengan kawat kaki (:

"INVASION" PLAN!!
nak tengok kehebatan beliau? Sila ke


..Biarkan Rama-Rama Itu Terbang..
haha, beliau ni pula ada 3 nyawa, power tak manusia ni? haha
apa? di mana nak usha awek ni? kat SINI LAH!!
.
.
.
.
.
.
now for the main course!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaa~~
.
.
.
.
HADIAH UTAMA
(SEORANG)
Topup RM20 (Celcom/Maxis/Digi)

haa,sebab aku suka pada bakat seorang ni.nice!
haha.terjah & usha di SINI OKAY??

OKAY!
cepat contact aku kat syaimzhebatz@gmail.com
email nombor tepon please.haha...
taknak bagi nombor fon aku kat sini...tapi kat facebook aku ade gak nombor tepon aku..
OPSSS~~

Nota Kaki Bigfoot : even if tak ramai yang join contest ni, agak rugi lah boleh menang hadiah lumayan kan? Oh well, next one insyaAllah lagi lumayan...sebab aku nak buat Giveaway (:

7 comments:

Freaky said...

tahniah kpd semua pemenang. :D

sergeant keroro said...

haha, dia memang hebat pong.

psst, ko dah ada no aku kan??

topup yang celcom ye XD

syaimz said...

@freaky : haha,nice tapi rugilah ko tak join~

@sergeant keroro : haha.nombo ko mestilah aku ade~~

nana89 said...

kero menang!..

sangat setia said...

da emel. :P


taniah kpd sumerrr :)

itik comel sangat said...

nad x menang pon!!!!
xnk kawan!!

lalalala~
retis dtg sini..~

ummu najwa ladzim said...

wah . aku terkesima . sorry lambat . thanks!!!!ok..serius happy...:D

cepat wish birthday kat aku!!!HAHAHAHA