ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 16 June 2011

retis kuning

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


retis itu apa benda eh? susah betul nak diterima akal bila tengok member-member membel-sampai-air-liur-tepecik-macam-air-pancut...OH, rupa-rupanya sinonimnya ARTIST...what what what? Nak samakan dengan perkataan keling macam tak jugak, takpelah. Biarlah jadi satu hottrend.

alang-alang meh aku perkenalkan dengan seorang retis kat uni aku, UTM Bloggers. *aku bukannya racist sampaikan hanya promote uni sendiri. aku pun ada standards lah der*

Siapakah beliau,

*nama penuh retis ni*


blog beliau?
BLOG ITIK KUNING
BLoG ItiK KuNinG
*dah klik tak kat itik kuning tu sampai keluar bunyi QUEK QUOK QUIK?*

beliau sekarang tengah sibuk, sebab sedang mencari sumber rezeki yang halal
*ceh, macam nak kata sebelum ni tak halal.haha*
untuk menanggung sara hidup family *ini gurauan...ke serius betul?*

beliau selalu memeriahkan lagi suasana UTM Bloggers tapi malangnya tanpa beliau,
siapakah kami? *gempak kan?*

kini beliau dah jarang update, mungkin takde idea atau dicuri idea.
tapi serius lah ada blog itik pelik semacam ni. Taknak terjah ke?
Be friendly mah. Ini retis, kawan aku. HAHA

Nota Kaki Bigfoot : Sudah lawat tak bloglist syaimzhebatz? Semua list bloggers yang join segmen Blogging Aku Suka! minggu lepas tu.Btw, aku dah finalise dah contest Gua Heabt tu, malam ni aku nak contact pemenangnya right after aku post entry pemenangnya.


8 comments:

Ecah Ecot said...

itik kuning mulut becok..xde die sunyi utmbloggers..haha

Freaky said...

haha retis tu artis rupanya. aku baru je tau.. thanx bgtau

sergeant keroro said...

haha, musuh utama aku XD

syaimz said...

@ecah ecot : haha, pentingkan itik kuning (:

@freaky : haha,now we all know (:

@sergeant keroro : haha,mana boleh nak gaduh2 sergeant keroro.itik vs katak siapa yang bakal menang? haha

kim heeruul said...

beberapa geng SB gelar aku retiss..errr..=.='

GaRy™ said...

owh...dia ni blogger UTM gak ke?... aq pernah ikut bloglist dia ni...hehehe...

syaimz said...

@kim heerul : memang lah kamu tu retis!

@gary : haah,pernah join? nice!

waN Mohd Salim said...

awak retis ye ,, minta sun sikit bole