ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 20 June 2011

apekemenda itu update?

ASSALAMUALAIKUM WBY & SALAM 1 MALAYSIA

update? update? OH-MY-GUCCI! Dah sehari aku tak update blog, maaf lah semua ye. Ade problem dengan connection internet *again*. Nak je borrow broadband member aku tapi malangnya...dia dah overlimit quota 3GB dah. Sayangnya T^T...so, lewat malam BESOK baru aku nak update sekali lagi. Pasal ape ye? Meh aku bagi teaser sikit.

DI BAWAH SINI LAH HOI

haa, apa agaknya ye?

aku SERIOUSLY have no clue at all.
haha

Nota Kaki Bigfoot : Aku rasa berat hati meninggalkan dua hari tak update blog. Maaf semua buat kali kedua ni ):

7 comments:

izyan yasmin said...

Ahaha , ingat kan apa td =.=

sergeant keroro said...

haha, sengal!! XD

syaimz said...

@izyan yasmin : pengiklanan yang berjaya.haha

@sergeant keroro : mane kamu utk join sekali jump jump ni.haha

Freaky said...

emm update tu macam makanan la.. ada iras beger cetu. haha stylo gambar lompat

syaimz said...

@freaky : time landing tu memang sakit.haha

EYFAalias said...

hahahaa. ingatkan menda la tadi. isk.

syaimz said...

@EYFAalias : ini menda penting ni.haha