ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 7 June 2011

COOL sangat IOS5

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


tahu tak apa tu IOS 5 tu apamenda? melainkan anda betul-betul jenis orang yang follow up dengan perkembangan IT semasa. IOS 5 is an operating system yang digunakan definitely oleh Apple products.

for the famous ones,
IPHONE 4
IPAD 2

aku pun nak satu T^T
*kumpul duit yeh melainkan nuffnang bagi aku Buffered Earnings..huhu...*

  

meleleh tak air liur?
*aku dah meleleh dah.penuh satu gelas!*

tapi aku sangat kagum dengan IOS 5 ni,
mengapa? sila tonton video ni.


how do you feel?
PERSOALANNYA :

BILA AKU NAK BELI IPHONE 4 / IPAD 2???

pandai-pandaillah fikirkan macam mane.haha
LOL

Nota Kaki Bigfoot :  try klik SINI dan SINI...ade sesuatu.haha

11 comments:

sergeant keroro said...

haha. ko ditag, cepat buat :P

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-196-definisi-cinta.html

syaimz said...

@sergeant keroro : sat lagi lah.haha.tak larat XD

Freaky said...

tu kan apple bro.. kesempurnaan kejuruteraan komputer

syaimz said...

@freaky : tu lah mata aku prefer usha apple products. divine perfect technologies! (:

suha said...

oh cik suha buta teknologi!(^_^)

Sunah Mohammad said...

takmo lah... nak htc boleh?

syaimz said...

@suha : haha,yang penting bergaya kan? haha

@sunah mohammad : haha,boleh! ape pula kehebatan htc yer? :P

gedek! said...

budak2 advertising memang suka benda alah ni...!

syaimz said...

@gedek! : haha.its a cool tech.mmg budak geek mcm saya ni pun minat.haha

DINI said...

syaimz : cool. tapi kan, dgr2 iphone5 nak keluar. simpan duit beli iphone5 trus la kan. pastu pkai IOS 5 tu . hehe

syaimz said...

@dini : ha'ah.gara2 tu mungkin kluar december kang dengan 8megapixel camera...tapi harap2 design lagi power and saya believe 4G (: