ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 11 June 2011

Firdaus : Kereta Idaman

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


segmen menarik pada malam ni weyh, dah check ? belum? SINI please (:


sorry semua, aku kena cut short
*ada banyak hal.hehe*

KERETA IDAMAN KU






AUDI R8
*kereta nak gempak je*

mahal tak? RM1 juta beb kalau nak beli kat Malaysia ni
Roadtax pulak...HAISH...RM10,000 pulak
tapi pentingnya, deras bawak kat highway.
Time traffic jam, biar dapat perhatian orang ramai.
Boleh lah pancing aweks...dan bukan mak nyahs.haha

boleh beli ni nanti, jadi CEO ke...
yang penting aku akan jadi engineer jutawan yang beriman
InsyaAllah (:

Nota Kaki Bigfoot : Kerja join segmen kan aku? Sebab mengapa? Aku suka blogwalking...pernah gi SINI dan SINI tak?

18 comments:

mohd zhafri said...

perghhh....gua pon mmg minat kereta ni gak...

Freaky said...

thanx bro kerana sudi join :D

syaimz said...

@mohd zhafri : ingat nak simple macam kancil, tapi hakikatnya aku ni jenis high taste.haha.ape beran kan kancil? up se up boleh, biar audi.haha

@freaky : haha, mestilah aku join sebab ini segmen ko.haha

dakpipimerah said...

tak yah berangan ler,, nnt bawak izni sekali tau,,hahahhaha

syaimz said...

@darkpipimerah : orang lain lah XD

nawal addina said...

hoho , high taste laa dia :)

syaimz said...

@nawal addina : haha,nawal punye pulak? hehah

Hanim Mahali said...

Semoga hasrat tercapai. Amin ~

syaimz said...

@hanim mahali : oh,terima kasih hanim (:

sergeant keroro said...

kereta tempatan sudah, awek pon sangkut jugak :P

Sunah Mohammad said...

perghhhhhhhhhh! kita sama beb! akak pon suke audi!!!!

syaimz said...

@sergeant keroro : sangkut? tipu ke? hahahaah

@sunah mohammad : nice lah taste!

Andrik McVean said...

nice car but yes it's so expensive...but not so expensive in the uk..the gov in malaysia put so much tax

syaimz said...

@andrik :yerp.wise one (:

nurAMALLINA said...

Sy join kereta idaman tu pun pilih Audi R8 jugak. Smart gila!

syaimz said...

@nurAmallina : niceee

pha is said...

sementara nak beli, boleh test drive dulu kat game need for speed baru : the run
dalam game to ader kreta audi r8 ni.. hehehe

syaimz said...

@pha is : tu game baru tuuu