ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 11 June 2011

rumah tersayang

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


alhamdulillah dah sampai rumah terchinta, di Kota Damansara dengan selamat bersama Mak Cu, Mr.Uzair & Muzakkir dari Johor Bahru. Setiap dari kami ada matlamat masing-masing. Mak Cu ku nak ambil kereta Cherrynya tersayang dari bengkel. Dah settle tukar engine baru bernilai RM7000...engine lebih kurang Honda CRV yang 2.0...macam rempit bukan? haha...Mr.Uzair pula sesaje nak balik rumah dia kat Klang macam aku jugak. Manakala Muzakkir, dia nak gi stadium bukit jalil besok nak tengok Match Terengganu vs Kelantan. Siapa yang bakal menjuarai? haha

anyhows, CONTEST | GUA HEBAT, MAU LAWAN? telah officially tutup pada malam ini. terima kasih kepada mereka yang sudah join (: Result akan dipost pada hari Isnin,13 JUN 2011. Saksikan yeh (:


Preview
DITUTUP!!

manakala SEGMEN | BLOGGING ITU AKU SUKA! still ongoing, sudah almost 60+ peserta telah disenaraikan *dirahsiakan oleh aku, tapi boleh tengok link-link peserta kat comment box entry segmen tu*

SEGMEN | BLOGGING ITU AKU SUKA!
dah JOIN ? Jika belum, sila klik pada header tersebut (:

Sabtu & Ahad ni aku nak buat ape ye ? Taman Layang-Layang on tak? ke Low Yatt sesaje? haha

Btw, aku nak memohon maaf kepada semua sebab aku hujung minggu ni mungkin kurang layan semua group bloggers. Tapi InsyaAllah aku akan usaha untuk memeriahkan lagi blog aku & blog korang semua (:

Nota Kaki Bigfoot : Nak keluar ):

6 comments:

nawal addina said...

:) hahahaha ;) ^^

nini syuffina jalil said...

cepat2, aku dah tak sabar dah ni HAHA ;D

syaimz said...

@nawal addina : hahaha,jom gelak sama2

@nini syuffina jalil : sabar yek (:

sangat setia said...

tunggu result :)

syaimz said...

@sang setia : hehe, kita tengok nanti (:

sangat setia said...

huhu. da rabu da. . . kate isnin. hukhuk :)