ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 14 June 2011

selamatkan diri anda dengan CRIME-FIGHTING ARMORED GLOVE

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


jenayah ? crime ? cuak tak dengar? kini kalau nak rasa selamat, biasanya dah siap lengkap dengan senjata...karate ke, tae kwan do ke, silat ke, senapang ke, stapler ke...asalkan penjenayah itu, MAMPOS. Meh aku tunjuk sikat satu GLOVE-BAPAK-SERIUS-COOL-COMPACT-MEGAH-KAT-TANGAN-BOLEH-PANCING-AWEK


apa yang aku nak kata is,


AKU NAK SATU, FALCON PUNCH!!
*apa punch punch? Sila klik SINI dan search*


MEN-GHAIRAH-KAN TAK?
*aku tak, serius*

yang penting, awesome. Siap menang Best Innovation Awards 2011

sila tengok video di sini ye

bapak stylo design, sebab?
aku yang design dan bukan David Brown
*David Brown lah inventor product keselamatan ni*


STUNNER
VIDEO CAMERA
LAZER POINT
KERAS BEB

invention ni direka khas untuk melengkapkan polis-polis dan syerif-syerif menantang keganasan penjenayah. Kalau aku ada benda ni, aku yang buat jenayah.haha

Nota Kaki Bigfoot : Aku jamin korang selamat siap dengan benda ni. InsyaAllah.haha

9 comments:

Freaky said...

aku x tau kenape hari ni aku x nampak pon update blog ko kat bloglist aku.. da gile kot bloglist aku ni.. nak ejas jap

syaimz said...

@freaky : aku punya pun ade prob gak.aku ade perasan tetiba kat bloglist nama ko ade kat atas(baru update lah kan) tapi tajuk previous entry ko.pelik kan?

Freaky said...

haih x tau la aku camana

Andrik McVean said...

wah...hebat nie...:)
btw how can i follow your blog? i hope u can follow my blog

Sunah Mohammad said...

wow! mabeles betul benda ni! (peminat teknologi, macam tu lahhh.. :p)

syaimz said...

@freaky : redha je lah :P

@andrik mcvean : oh,there's a follow button above my blog.ade tak?

@sunah mohammad : haha,kan kan? kalah power glove utk gaming tu :P

GaRy™ said...

GLOVE-BAPAK-SERIUS-COOL-COMPACT-MEGAH-KAT-TANGAN-BOLEH-PANCING-AWEK?? hahaha.... lawak gak bro... memang ko x boleh bagi nama kat gajet.. tebelit je lidah nak sebut... hahahaha...

sergeant keroro said...

setuju dengan gary,hahaha XD

ko kena belanja aku satu lah, senang sikit aku nak conquer bumi ni :P

syaimz said...

@gary : short form dia GBSCCMKTBPA :P

@sergeant keroro : haha,takboleh tolong aliens nak conquer bumi.nanti aku nak conquer mane pulak dgn kehebatzan aku? haha