ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 15 June 2011

WORDLESS WEDNESDAY #2

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


what the eff ?





SINI untuk more details

23 comments:

sergeant keroro said...

hahaha , nice!! xD

NadiRah said...

erk..nad ni biol sket bab2 nak menafsir nih...lalalala

tyka said...

nampak benda ni kt berita TV3 tadi

http://sitiatikah.com/2011/06/15/2-wordless-wednesday/

syaimz said...

@sergeant keroro : HEBATZ!

@nadirah : haha,tak tahu kerrr?
ke sini lah,

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/disekat-dibalas-hack-skmm-malaysia.html

@tyqa : okay,saya nak mencarinya!

Domo Mega said...

entri psl apa ni???ce citer.....

syaimz said...

@domo mega : kat sini

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/disekat-dibalas-hack-skmm-malaysia.html

kotak bulat said...

ooo..pham2..sebb da bce da entry kmo sebelum ni..hehehe

syaimz said...

@kotak bulat : yeaaah (:

NuSaNa NoSa 91 said...

menakutkan la gmbr tu.. ntah2 hackers tu hensem ke.. mana la tau kn?? ahahaahhaha~ ^_^

Eichikatsu said...

Mmg smart bro! :)

Sunah Sakura said...

hehehe...akak pon up gambar yang lebih kurang sama.. ;)

syaimz said...

@nusana nosa 91 : haha,harap2 la gitu :P kalau awek okay gak en? haha

@eichikatsu : yeaah bro!

@sunah sakura : haha.ye ke? sat lagi saya terjah (:

Akulah Pak Lan said...

Bgn2 pagi aku dah baca web kena hack...hahaha

Eichikatsu said...

OF COZ BRO!
This is what we call ANONYMOUS! THEY EVERYWHERE! :)

syaimz said...

@akulah pak lan : haha,cerita panas-panas kat dunia blogging semlam

syaimz said...

@eichikatsu : haha,are we among them? possibly (:

sueRAFE said...

penyeri dunia blog :]

syaimz said...

@sueRAFE : Malaysian internet will be back to its usual self soon (:

anamizu said...

ANON..aaaaaaa~~

*terime kaseh singgah & folow blog cik ana :)

syaimz said...

@anamizu : haha,no hal (:

GaRy™ said...

ini kumpulan yang nak hack laman web malaysia ye x?... sebelum ni pun diorang dah banyak operation mcm operation NZ (new zealand) & operation Norway... kagum2...

nawal addina said...

haha , aku suka . hack sama dia !!!

syaimz said...

@gary : haah,mereka ade buat gak tu.power doh diorang.

@nawal addina : haha,lets hope diorg hanya sekadar hack n tak buat ape2 yang buruk