ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 21 July 2011

belated birthday

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


entry kali ni khas untuk aku ucapkan happy belated birthday to Warnawarni Pelangi (facebook). Yes, aku memang telah berjanji untuk up kan entry ucapan happy birthday on 19th July tapi kemainlah aku menangguh. SORRY LAH, AKU SANGAT SOMBONG...ehapelakaitannyatetibani...actually, aku busy dengan...dengan..*membuat alasan*...aku terprocastinate lah. tu lah lambat sikit nak up entry. sorry ye ):

so, back to the main point,


to
the one and only


loveville.kiwi [=^_^=]

muah muah
hahaha
*ewwww*

dah 20 tahun kan? haha...dah tua. boo! opss-sorry-aku-sengaja. aku lagi tua kan? haha. siapa lagi punya birthday yang nak aku masukkan dalam entry? haha. cepat! *ohpleasejanganakutaknak*

19 comments:

alif haris said...

nak ucpakan HBB jugak kt beliau :)

syaimz said...

@alif : haha. shhh...jgn sampai dia tahu. haha

sergeant keroro said...

hehe, dah wish haritu XD

Luqeem™ said...

HB jgak kpd dia :)

Wadi AR said...

same jugak! smg pjg umo n murh rzki kpd beliau

teha said...

hb jugak dkt diee :)

Freaky said...

hb gak kat die :D

xamree said...
This comment has been removed by the author.
ɀʉɱʁɩ said...

tulis birthday ak!!

aiman said...

HB jugak.

Rtp Farra Arisha said...

heppy besdayyy sweety! :))

fatin syahirah :) said...

BIRTHDAY AKU WAJIB ! haha. sila datang ke puncak alam sekali masa tu ye ? haha <-- demanding -.-

syaimz said...

haha. okay lah semua. aku akan tunaikan...jika kesempatan...yang fatin tu kena.haha

syaimz said...

haha. okay lah semua. aku akan tunaikan...jika kesempatan...yang fatin tu kena.haha

GaRy™ said...

happy birday!!! huargg!!! dah tua fai ni yer~..

NadiRah said...

birthday nad luse!!!!!!!!!

NURUL NADIAH MAMAT said...

HB!!

syaimz said...

hai semua. ahha....siapa nad? tak kenal. haha

gedek! said...

happh bird day