ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 9 July 2011

bertukar!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA



apa yang timbul dalam kepala anda?

bahawanya syaimz ni bukan seorang yang tak matang?
ataupun anda ni suka bertindak dengan racistnya atas pemilihan orang?

di sini, actually aku nak buat satu pemilihan. tukar handphone sebenarnya. *buatpe nak tukar phone? tiap-tiap tahun tukar. jimat lah sikit* oh siapa comment tu? lain orang, lain ragam. kita ada taste kita sendiri. aku suka phone, engkau suka baju. aku suka perempuan, engkau suka lelaki *ditujukan kepada lelaki*. skip that, read this. cadangan phone?



*klik pada gambar for more details*

haa..insyaAllah ade cukup rezeki, ianya tidak akan menjadi satu mimpi. mengapa pula aku minat pada phone ini? simple je, it use Android OS. excellent, efficient and fast bagi aku. its the latest model which totally beats the crap of iphone 4. mau tengok? tengok satu sudah ye. save time. *memang panjang satu video*


*thank you youtube for the amazing videos!*

eventhough the comparison of both phones boleh nampak sangat, i've gotta say both phones are still pretty amazing. kali ni aku nak try android sebab aku dah biasa sangat dengan nokia & iphone. lets try something new for a change. oh btw, ada juga model samsung murah giler which uses Android OS. klik SINI for more details.

btw, one more thing ;

SIAPA YANG PERGI GRADUAN ASPIRE THIS 16-17TH JULY??
*klcc convention centre*


and


URBANSCAPES THIS 16TH JUNE??
*padang astaka*

AKU PERGI, MEET ME THERE

*klik the image for more details again*



*klik the image for more details lagi sekali*

Nota Kaki Bigfoot : there'll be no vKucings for this weekends. I'll launch my next NEW vlog this weekends. heads up (:

14 comments:

sergeant keroro said...

graduan tu ape benda?

alif haris said...

weyh abu kt mane graduan aspire tu ??
nk pegi gak dow !!

syaimz said...

@sergeant keroro : aiyak? takkan tarak tahu mah? nanti kitorg semua gi utk carik sponsor

@alif haris : abu? kat convention centre klcc tak silap

Freaky said...

perghh memang otai la asik tuka phone. haha

syaimz said...

@freaky : banyak phone aku dah outdated...hah...'banyak'

Ecah Ecot said...

ok la tu kaki handphone....jgn kaki pompuan suda..hehe...iphone best..heh3

syaimz said...

@each ecot : boleh je jadi kaki perempuan. haha

Ecah Ecot said...

uishh jgn..btw, 16-17 JUNE ke JULY?erkk

syaimz said...

@ecah : done (:

Ecah Ecot said...

yeay..hihi

GaRy™ said...

wah3!! welcome to says.my... hehehe~..

syaimz said...

@ecah ecot : thanks (:

@gary : mane mane? haha

Nur Syazana Mohammed Sani said...

memang kaki phone ka ap ? same macam zana ^^ tiap taon tuka fone :P

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/blog-lambat-load.html

syaimz said...

@syazana :haha. nice lah