ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 8 July 2011

gambar tersembunyi

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


hey, ada satu magic trick yang aku nak buat dalam entry ni *takde ilmu hitam pun* dijamin selamat punya. simple sangat je, cuma hanya kena tekan sekali je pada KLIK SINI kat bawah tu. tak sabar? baca bawah sikit


berjage-jage...ada something yang seriously menakutkan

KLIK SINI


 TERKEJUT TAK?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
YOU'VE BEEN PUNKED!!


Nota Kaki Bigfoot : credits tu Mr. Uzair for the magic trick. hehe

27 comments:

aimie amalina said...

hahaha..tepeanjat le saye =.<

Cik Teddy said...

x trkejut pon..wee~

fatin syahirah :) said...

haha. as expected. hoho. terel kan aku ? haha

CikNyz said...

tak terkejut langsung.......

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

oh terkezutnyewwww! haha, hensem sgt..:D

Ieka Luvika said...

tekejut dah.. =.=!

syaimz said...

@aimie : huhu...seram sgt ke muka aku ni T^T

@cik teddy : mantop!

@fatin : aah, ko semua tak takot

@ciknyz : ye lah...takde audio..HAHA

@fee : siapa ape? haha

@ieka : oh serious??

Freaky said...

ergghhh spoiler... =_=

NadiRah said...

argghhhh!!!!!!!
tanjat nanad~

syrupmasin said...

errrr..haha

sergeant keroro said...

huargh!! haha XD

Azri Fathurrahman said...

opocot . -..-

miss cherreyda said...

HAHA . sangat terkejut -,-'

♥ p a a n i ♥ said...

lepas bce komen2 di atas tak jadi nk klik! hahaha

syaimz said...

@freaky : haha, seronok nmpak. haha

@nad : boleh buat tak boleh buat tak macam sayaaa~~?

@syrupmasin, @sergeant keroro, @azri, @miss cherryda : terkedu semua nmpknya. haha

@paani : haha...takde lah seram sgt...heheh

iela_fadila alias said...

hahhaha..lucu !

baru nak ckp ni msti bljr kat en3 uzair,skali mmg krdt to uzair,eheh
laju btol syaimz :D

syaimz said...

@iela : mestilah, banyak benda aku refer kat dia. haha

Dzarief Zuhdi said...

wo.. nasib bek aku tak siku laptop aku.. tepranjat bebenor..

syaimz said...

@dzarief : suke laptop takpe, jgn siku aku la pulak. haha

gedek! said...

+pengsan+

syaimz said...

@gedek : ambulans!

NasZ said...

ceh..terkena gak..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

MissCt a.k.a MuqDeq said...

terkejut!!! hahaha

syaimz said...

@nasz :: boleh je kot

@missct : biase2 je kan kan?

Anyyss Shuhaimi said...

mujur gua takde sakit jantung

alif haris said...

kah kah kah ~
siot aku egat website hantu mnjerit ke hape ..

seb bek takde suara :D

syaimz said...

@anyyss : haha.selamat (:

@alif : haha.hantu tu kot!