ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 8 July 2011

vKucings #3

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


aku seriously tak terer menggunakan ape-ape video editing software. masih newbie lagi. sape dah terer, sudi tak jadi mentor aku free-of-charge? haha. nak tahu level aku edit macam mane? usha lah vlog aku bersama kucing aku, vKucings ni. ape tu vKucings? tengok dulu bagi faham.

vKucings #3

SLEEPY CLEO


aku memohon segala pandangan korang atas segla kekurangan dalam vKucings ni.
terima kasih

Page vKucings di Fanatik Kucings

Nota Kaki Bigfoot : jantan kan kalau suke kucing? haha

19 comments:

Wadi AR said...

penyayang :)

syaimz said...

@wadi AR : kan syafiq maksudnya penyayang? haha

fatin syahirah :) said...

ayu :D haha

syaimz said...

@fatin : siapa yang ayu? kucing kan? awww,sweet lah ko ni fatin. haha

Sembang Kemas said...

jangan lebih2.hahahhaa

syaimz said...

@SK : haha...tak elok pandang serong. haha

najiahtul syafiqah said...

cute...

syaimz said...

@najiahtul : yang mane satu kiut? heheheh

sergeant keroro said...

jantan habis. haha XD

p/s : caramel aku punye, keh2

syaimz said...

@sergeant keroro : besok sesi dengan caramel pula. oh terima kasih! aku memang jantan abis. haha

NadiRah said...

untunglah sape dpt syaimz..huhuhu

syaimz said...

@nad : oh nad, siapalah yang beruntung dapat syaimz ni. haha

SuzaDin said...

kucing kau mmg syg kn kau lh hahaha ...

syaimz said...

@suzadin : haha, terimakasih suza (:

miss cherreyda said...

owhhh . how so caring la . sangat . huhu -,- fanatik kucing betul . hehe ;D

syaimz said...

@miss cherreyda : oh terimakashey (:

KPGisMe said...

comel sungguh ya amat!!!

syaimz said...

@syeza : kan kan ? (:

Azri Fathurrahman said...

hahahaha .. kelakar doee .. siyes comel si cleo tu .. :D