ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 22 July 2011

Najwa Latif - Cinta Muka Buku

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


aku mengaku aku amat mencintai Heliza Helmi...dan aku mengaku aku sedang berskandal dengan Najwa Latif. Aku bukannya pedobear tetapi aku hensem penuh dengan kejantanan. Bukannya aku perasan tapi ini serious sheet. Aku sanggup berperang dengan makhluk asing Sergeant Keroro deminya. Aku sanggup memburu itik Nad Kuning. Aku sanggup melakukan ape jua demi mempertahankan mereka yang tersayang. Aku bukannya romantik tetapi jantan.

Najwa Latif - Cinta Muka Buku


alang alang aku sumbat performance bakal isteri aku sekor lagi ni. haha

Heliza Helmi - Cuma Aku


meskipun mereka tiada di hadapan mata aku sekarang, terpaksa mengorbankan kasih sayang seorang wanita kepada lelakinya...aku bersabar je lah. InsyaAllah aku akan menemui seorang wanita yang sesuai buatku, dan yang betul-betul aku akan cintai within and out.

Siapakah insan itu?
*sila isi borang Akademi Awek Syaim 2011, tarikh tutup XX.XX.XXXX*

19 comments:

fatin syahirah :) said...

akademi awek syaim 2011 ? sungguh takleh blah -.- haha

NadiRah said...

xpelah kn...
sanggup bunuh kawan sebabkan dia...
kamu kejam syaimz!!!
tu bukan JANTAN namanya!!!!

sergeant keroro said...

haha, aku kena jadi macam ashraf la lau nak masuk kan?? XD

GaRy™ said...

ahahahaah... giler sengal...kalau aq jumpa borang tuh, aq bako je... hahahahaha...

Domo Mega said...

hahahaha...jantan la sgt...hihi...insyaALLAH awk akn jumpa wanita yg t'baik utk diri awk ^_^

hafiz hafizol said...

best kerrrrrrrrrrrr lagu nie???????????? x pernahhhhhh dgr punnnn..............

Dzarief Zuhdi said...

woi.. lu ingat lu hebat ka?? gua punya lu jangan kacau la.. pi kacau ex gua lisa tuh.. gua dah tak mau Lisa.. skang ngan Wawa..Haha..

*gurau kasaq*

Freaky said...

hahaha duk gelak je aku baca entri ko ni..

aimie amalina said...

hahhaha..akdemi awek syaimz ye? pat la kuakan kat tb eyh!hahah

dyanne said...

hahaha nk kawen diorang?? pon boleh...akademi syaimz tu yg x tahan weyy. HAAHHAA >.<

alif haris said...

hahahaha .. ni yg bikin gua panas ni nk amek heliza gua .. hahahah :D

takkan nk bermadu kot kita ni hahaha

syaimz said...

sabar semua, sabar semua,

tak perlu bergaduh disini. hahahahahaha

minggu depan aku kawin dengan si heliza, minggu lepas tu pula dengan najwa. beres kan? haha

Azri Fathurrahman said...

comelll gilaaa Heliza Helmi .. likeee :D

Nur Syazana Mohammed Sani said...

first time dengo lagu najwa latif ,. okay kot :D

yang xboleh bla ,. ad akademi awek syaim 2011 pulak 2 ,. haha XD

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/awak-d.html

izni.nabilah said...

saya nak isi borang jadi judge akedemi tu.

sentap said...

memang bakal isteri ke??

Dila Donghae said...

akademi awek syaim? ader borang lagik? meh sini aku tlg edar2 kan... :D

AmalinaNashihin said...

kau hiduplah dengan angan-angan kau tu sampai ke tua. huahua

syaimz said...

siapa mau jadi isteri saya? haha