ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 23 July 2011

tak epic meal time sangat

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA

Aku nak show sikit aku makan macamne kat korang. Usha sikit dalam video ni. Cuma aku dan akak aku perform. Jangan risau, aku makan memang cara jantan. Haha. Ni aku makan kat Wendy's Giant Kota Damansara. Tak jauh mane pun, dekat je dengan area rumah aku. If nak datang jangan lupe roger aku ye? Terima kasih. Haha. Ohilovemelahapmacampoyogemuksial.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 comments:

sergeant keroro said...

hahaha XD

p/s : buang widget gengblogger, buat semak do dalam blog ni.

NadiRah said...

teruk syaimz mkn..
tp mula2 je cm jntan..
last2 tu muke muak..haha!!!

aiman said...

uish makan~

nawal addina said...

eeiiww .. haha XD

sngat terokk -.-'

p/s : jgn mkn cantu dngn gf ;)

syaimz said...

inilah cara terbaik...all natural makan bersama syaimz. haha

AmalinaNashihin said...

kau buat aku geli nk makan wendy's XDDDDD

Ecah Ecot said...

smpat lg tgok kiri knan b4 wt aksi lahap..haha

syaimz said...

haha...wendys the best! haha...nak show sikit side view macamne. haha