ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 19 July 2011

rumah ku kembali

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA

hey, siapa sudah mengucapkan welcome back kat aku? anyone? anyone? sah aku foreveraloneguy *screw you haters!* nak aku sumbat durians dalam mulut ko? mesti finger licking good. nak tahu sikit updates aku sepanjang aku balik penang ambil sijil SPM? nah backlinks semua


*bacalah sikit, tengok sikit aku publish entry guna ape. haha*

pembaca sekalian, aku malas nak citer.
kat sini biar aku boh sikit gambaq bagi hampa semua baca.
*aku noob longhat utagha*


*kitorang bersua muka dengan ustaz-ustaz otai kite dulu*


*cikgu PJK yang paling berkaliber*


*ni mamat2 & minah2 yang sekaki balik maktab dengan aku*


*haa, aku tak kenal member-member tuut aku ni*

*sumpah tak boleh belah ada pulak paiting pokok ni time aku dah tak belajar kat situ*

*locker aku still ade. semart kan?*

*ni kelas aku. kelas budak account*

*haha...ni member aku, shukri. itu meja dia*

*terima kasih ustaz pije belanja durian. niceeee*

*arak Jack Daniels tu bukan kami punya*

*kitorang di pantai Bukit Feringgi. aku tidur tak bermandi-manda*

yes, macam sumpah seronok sebab dapat meluangkan masa dengan kawan-kawan kita...classmates kita masa kat asrama dulu. aku memang sumpah seriously rindu mereka. macamne aku luahkan perasaan? dengan muka sombong aku. haha...disepanjang 2 hari aku kat penang, macam-macam benda tuutt aku buat kat member-member aku. ye lah, nak melimpahkan kasih sayang tak terhingga pun.

nak tanya,
apa yang bagi aku sangat penting ambil sijil SPM? senang dapat kerja lah kan?


*ini bukan aku punya. check nama mamat tu*

*aku amik account, tapi degree mechanical eng - aeronautik? apeciter?*

*english aku teruk. aku lame. aku suck. aku noob*

walaupun result SPM memang memberangsangkan...tapi aku actually sedih dengan result sijil Cambridge aku tu yang amat mendukacitakan itu...aku target tinggi tapi...aku tersilap langkah dalam menulis essay time paper SPM English...tidak mengapa. aku redha. aku bersyukur. aku dah buat parents aku proud dengan result spm aku tu. oh well, citer lamer. bior je. nanti biar muet aku score 260++/300...band ape tu? BAND 6. nice one. so, updates aku di penang sudah closed. cuma aku akan menantikan gambar-gambaer aku di sana from [unknown source] nanti. harap-harap aku dapat bertemu diorang lagi. next trip bersama : genting highlands this december.

Nota Kaki Bigfoot : when was the last time you hang out with your old school buddies? ade lagi ke? takkan member universiti je?


21 comments:

AmalinaNashihin said...

gedik kau kann?
kau buat aku sedih bila aku terpandang sijil SPM T^T

iela_fadila alias said...

wuaa..da lama xblik mktab !
acecey,bkn sjil dy la konon..eheh

fatin syahirah :) said...

kau tak amek muet lagi ? amek bila wehh ? aku bulan 10 ni. hoho =..=

izyan yasmin said...

selamat pulang syaim :)
heee , nak ikut p genting :D

sergeant keroro said...

haha, bi aku pon bukan hebat sangat :P

syaimz said...

@amal : hehehe...ape? aku pura2 buat tak tahu ye~~

@iela : haha..siapa punya eh iela?

@fatin : aku lambat lagi. ko kan proo bi?

@mimin : hi kamu (:

@keroro : haha...samalah kita (:

Mr. Uzair said...

target nak Band 6 jebdk tere ni. pehh. memang kentot~

syaimz said...

@mr. uzair..ko band 7 lain cerita lah. haha

aizzat said...

this is not fair syaim. this is not fair!

Luqeem™ said...

hha..tahniah n terbaik!

syaimz said...

@aizzat : why man? pesal tak ikut sekali? ):

@luqeem : yuzzah (:

Sunah Sakura said...

ameennnnn...untuk muet tu~

aimie amalina said...

wahh~ walau dh lame berlalu~ tahniah!hehehe..x pe..engineer berakauntan..okeh kan..kiki=p

syaimz said...

@kak sunah ; thankyou kaksunah! (:

@aimie : haha, sngt lamer ke? (:

Ecah Ecot said...

just concern pasal durian tu jek..ace bg sket!haha

gedek! said...

tempat jatoh lagi di kenang!

Azri Fathurrahman said...

pehh . gempak doe spm kau . aku takat pas aje . haha . muet yang penting aku dah tak yah repeat lagi kat u . hahaha .. btw , gud luck bro amek aeronautic ! :D

Wadi AR said...

congratz syim. hbt tu :)

GaRy™ said...

band 6???... fuh.. mantap tuh bro... hahahahaha...

NadiRah said...

wahhh!!!
sume A tu...
ptot pelik, cne akaun leh masok jd eng..rupe2nya akaun tu tmbhan..
ceh!

syaimz said...

@ecah : haha, dah habislah pulak. sorry! tunggu next season boleh? haha

@gedek : haha, jatuh? XD

@azri : haha...tu dulu punya citer. sekarang banyak up and downs.

@wadi : haha, thanks wooo

@gary : aku nak target tuuu

@nad : haha...mane yang A ? haha...akaun tu tambahan jeee