ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 12 September 2011

hari sebelum mulanya lecture

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


hari ini last day sebelum mulanya semester ketiga aku dalam bidang Aeronautical Engineering Degree dan juga mulanya first day for the freshmens (student baru) dalam tahun pertama degreenya. happy betul air muka mereka setelah puas mengharungi Minggu Transformasi Mahasiswa (MTM) yang berlangsung selama seminggu. ice-breaking and adaptation week.

wa pula apa celup?
(dipetik dari movie Hantu Bonceng)

bertemu dengan kawan-kawan sebatch di Kolej 10 yang unggul dengan sifat kejantanan,
bukannya kebinatangan terima kasih

buat hari terakhir enjoyment sebelum hardcore mendalami ilmu pada sem baru, coursemates aku bercadang untung bermain futsal pada waktu malam. no problem, sudah menjadi kebiasaan kepada kami. kali ini aku cuma nak duduk di bench, and mengambil gambar performance coursemates di padang futsal depan Kolej 9.

maklumlah aku tak pro futsal, sepak solid sangat

ini dia serba sedikit dari game futsal dan aktiviti lain-lain sepanjang hari
(aku lapar giler satu hari)

as close as possible. taken by Mr. Uzair
(Nikon AF Nikkor 50mm 1.8D,1/50s,f1.8,iso800,50mm)

 Mr. Uzair testing out my prime lens. Test one two three
(Nikon AF Nikkor 50mm 1.8D,1/50s,f1.8,iso800,50mm)

Kita dihalau daripada bermain futsal di court futsal Kolej 9. Not nice!
(1/40s,f5.6,iso800,80mm)

Farhan kita dengan selambanya
(1/60s,f5.6,iso1000,35mm)

Penat Izzat Azim gelecek bola, dihalang kaki panjang Farhan
(1/60s,f5.6,iso1600,80mm)

Fakrul & Haikal kepenatan setelah kehulu-kehilir passing dan shoot
(1/30s,f8,iso1000,48mm)

Amirullah & Hafizuddin. Memandang jauh sambil rasuah berlaku dibelakang mereka. haha
(1/30s,f8,iso1000,48mm)

even selepas futsal, Aiman & Haikal sempat main PES. spirited
(Nikon AF Nikkor 50mm 1.8D,1/15s,f4,iso1000,50mm)

sekian terima kasih

7 comments:

Freaky said...

perghh ni mesti otai bab study.. :D

syaimz said...

@freaky : adesh, aku belajar teruk mah. huhu

Miss Lady Iena Nazir said...

pegi la main badminton pulak.

nway, setady rajin2 junior!

dengar ckp mak ni nak...

kekeke.

asyiqeenMdNor said...

asal kene halau doe ?

NadiRah said...

peluh2 jantan jelas kelihatan...hahahahha

syaimz said...

@miss : haha, dah lemau lah lamer tak main ni XD

@iqeen : dah main kat court futsal k9 :P bising abis kitorang XD

@nad : haha...biaselah~

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu