ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 12 September 2011

jadual waktu sem 3

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


alhamdulillah petang ini rasa macam free...memandangkan tiada banyak kelas pada hari ini. boleh lah belagak sikit? tapi aku suka hari ini sebab,

aku naik bas, aku membersihkan mata, ramai yang oh-wow-spectacular-bebeh

maafkan daku, cahaya atas sifat kebinatangan aku ini, bersabarlah

sangat lelaki. asyik nak usha mereka yang cantik, ayu, hot, sexy. ape nak buat? mata lelaki yang liar macam aku ini sangat bahaya. nak kata buaya tolong jangan. buat malu je keluarga aku. maafkan daku kawan-kawan perempuan. inilah lelaki. inilah syaimz. kot

tolong jaga hati mereka yang tersayang,
macam yang tersayang cahaya aku.

ini jadual aku. pack sangat. 18 jam kredit sem ini. mari doa sesame agar jadual hari jumaat free. haha


target aku sem ini gpa 4.00. nak up kan cgpa yang down ni. jom go for the same target nak? InsyaAllah. Amin

siapa nak aku snap gambar oh-hot-awek-ah-moi-cun ?

nantikanlah jantan-jantan sekalian. hahaha

11 comments:

izyan yasmin said...

Selamat naik sem bro :)

Umie Artoqiemie said...

hai senior .. dah puas bersih mata ?

syaimz said...

@izyan : makaseeh

@umie : belum lagi. haha

Nur Amira Ramli said...

takkkkkkk apeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p

NadiRah said...

untunglah ari jumaat kelas full...hahahahahah!!!!!!!!!!!

syaimz said...

@amira : samam-sama sayang. haha

@nad : haha...haha...haha

Miss Lady Iena Nazir said...

selamat stdy adik2.

tp knape korg punye jadual sgt2 pack ea?

ktorg dulu boleh dikatakan shari dlm 2, 3 kelas je.

siap ari jumaat boleh cuti lg dah.

syaimz said...

@miss : aiyak, bestnye dulu-dulu...tapi sekarang...semua nak disumbat kalau ade free. oh well, baru lah occupied sikit masa student2 sekarang (:

tieha ismail said...

jadual dah memang ditetapkan ke...??? untung laaa...phewwww

Freaky said...

ko dapat hadiah.. mari jenguk sini dan bagi nama dan alamat

Penerima Hadiah Give Away Top 10 Referring Url

syaimz said...

@tieta : no lah, semua kena handle sendiri :P

@freaky : beres dah bro :)