ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 15 September 2011

mari ke SuaraKami 2011

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


mari kita meriahkan lagi festival/konsert SuaraKami 2011 ini. Aku pergi, siapa lagi yang pergi? Jom bersua muka dengan aku ni (aku penyegan orangnya)



if nak mencari aku, aku mungkin pakai baju UTM Bloggers,
ini ngupa dia.

nak baca the latest news tak?...pasal nuffnang tipu
dan

4 comments:

NadiRah said...

penyegan ke????
wekkk!!!!!!!!!!!

Freaky said...

nampak macam best je poster tu

miratun madihah said...

kita dapat tiket dr nuffnang,tapi tak dapat oi terpaksa bg kat org lain :(

syaimz said...

@nad : sangat XD

@freaky : haha, kan kan? :P

@miratun : aiyak...why tak mahu pergi X_X