ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 16 September 2011

tomyam dulu

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


aku bersyukur hari ini kerana lecture habis awal. maka dengan itu saki-baki hari ternyata bebas. alhamdulillah, suka aku. mengapa?

aku-nak-keluar-dengan-Cahaya-sebelum-balik-Kuala-Lumpur-tersayang

nak kata rindu boleh juga. tak salah. hari ini aktiviti kami tak banyak pun. cuma tonton wayang Johnny English, dinner (berbuka) sesame and then pergi MPH beli buku FOTO Grafika saya. sayangnya kerana Cahaya ada meeting SRM pada pukul 9.00malam. Takpe, no harm done.

Johnny English
boleh tahanlah jenaka dia. tak sebest yang sebelumnya.
Rating Syaimz : 3.5/5 stars

seronok juga tempat kami berbuka,
apa nama?

Chao Praya
(baru lepas text Cahaya tanya nama kedai)

aku order Nasi Goreng Daging Merah, dia order Tom Yam. aku dislike makan Tom Yam. mulut tak mahu menerima. Cahaya suka pulak tengok muka ni mengelat nak try makan Tom Yam dia. haha

hanya sempat ambil gambar kami, tiada yang lain
sweetkan selipar kami? haha
(1/125s,f4.5,iso800,24mm)

ada gaya model tak?
(1/160s,f4.5,iso800,40mm)

tak sempat nak pose, self-timer laju sangat. haha. lupa nak resetting
(1/160s,f3.5,iso800,18mm)

disebabkan aku tak hensem, aku terpaksa kenyit mata. kan Cahaya?
(1/80s,f4.5,iso800,30mm)

ini default picture facebook aku. haha
(1/80s,f4.5,iso800,18mm)

gelang favourite Cahaya. biasa je. tapi sangat memorable (:
(1/50s,f5.3,iso800,70mm)

mengapa dengan mamat ini?
(1/25s,f5,iso800,18mm)

siapa awek ni pula?
(1/25s,f5,iso800,32mm)

inilah hasilnya, sangat sweet :D
(Nikon AF Nikkor 50mm 1.8D,1/30s,f3.5,iso800,50mm)

inilah hari terakhir kami bersama, minggu depan baru jumpa balik. maklumlah pihak lelaki nak pulang ke tanah air untuk bertemu dengan keluarga tersayang meminta keberkatan. eh? mengarut. haha.

nak pergi SuaraKami 2011 je

sekian terima kasih

7 comments:

Freaky said...

demn !!! sweetnye. aku sangat jeles. nanti aku balas balik. hahaha

syaimz said...

@freaky : come on bro, jom jom. hahaha. nak aku jadi cameraman? haha

NadiRah said...

sorg sistem 24jam...sorg lg sistem 12 jam...*jam phone

syaimz!!!
seliper jamban fipper...
sama cam nad!!!
tp nad itampink okay...lalalala~

asyiqeenMdNor said...

manis sangat, sampai sakit gigi baca :)

gedek! said...

Olololo....

izyan yasmin said...

sweetnyaaa lahai !

sergeant keroro said...

ececececece :P