ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 2 November 2011

play frisbee like a man

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


30 OKTOBER 2011 - hari terbaik untuk bermain frisbee. tambah-tambah lagi berpeluang bermain di Padang Pusat Sukan UiTM Shah Alam. banyak betul player frisbee, where mostly boleh dikatakan pro-players (bukan aku, aku newbie kot) sempat juga aku dilawat sahabat-sahabat lama di situ (dua hekor je). mama & kaklong pun sempat melawat aku. overall, the outcome dari game tu, made me speechless. banyak giler aku pelajari. i seen several of my mistakes and weaknesses during the game, so from there i know exactly what i needed to improvise before the next upcoming big games. tengok lah aku nanti, wahaha. pro seyh.

so, a total of 38+ frisbee players dari UTM menghadirkan diri pada hari tersebut
ramai beb berbandingkan sebelum ni. terbaik.


sangat lena tidur dalam aerobus...eer...bas UTM ni

ini pula PENGURUS kami semua,

hai Cahaya, beliau sangat banyak mulut time balik ke UTM. duduk sebelah je. jenuh mendengarinya

kami dalam ramai-ramai ni hanya hantar 2 group. tak ramai tapi insyaAllah next time lagi banyaj kitorang yang kaw-kaw power. little by little dulu ye. meh tengok sikit siape competitor kami.


GROUP A

PREDATOR X, AUR A, UFO, EVILBEARS



GROUP D
PREDATOR Y (I'M IN HERE!!), STINGRAYS ROJAK, RED SQUIREL, SATE GEMBRA

mereka semua team power-power. kami banyak newbie kot. score berape? No comment. cuma boleh kata HEBAT MEME

ini group aku, banyak kan? PREDATOR Y lead by Yeop Pijie (yang ke-4 dari kanan line belakang sekali)


ini pula the whole UTM PREDATORS. sikit je kan?


curi-curi gambar pemain bola jaring untuk Amir. "I Love Sabah" kata Amir.

kesian Pengurus SATE, Haffizi cram kaki. Beliau merupakan tenaga pengajar kami, UTM PREDATORS

aku suka gambar ini, serious terbaik. rasa nak sepak mamat ni pun ade jugak. tetiba.

 la-da-di-da-la-da-di-da
(sound effect sepanjang game frisbee)

gambar semua manusia yang SUKA bermain FRISBEE. arf arf.

ini sunburn kaki salah satu TOP SCORER kami. Uzair Suhud
hitam itu hensem bagi lelaki, perempuan? ERR

tapi, aku sangat terharu dengan kehadiran sahabat-sahabat lama aku,
ketika aku di asrama dulu. MRSM Balik Pulau. rindu. kot?

Mohd Shukri. best. friend. ever
sanggup dia meredahi hujan dari Klang nak datang Shah Alam jumpa aku. terharu beb.


tapi...
ada something yang aku betul-betul tak sangka...
SPEECHLESS?
OMG?

Allahu'Alam....
...
...
...
...
...
...


ape cerita Syafiq Naim?
[lari]



5 comments:

NadiRah said...

izni nabilah tu ex anda kah???
yang geng 'edata' tu kan3???
lalalalala~

Dila Donghae said...

izni nabilah the edatarian aku tau lah..
ex kau ker? br tau.. hahah :D

Ahmad Haziq Azlan said...

wah bestnya bas pak man
mesti komer karoke dalam bas tu kan
yeop pijie=nasrul izzuan
baru jumpa dia kat ofis tadi

Mr. Uzair said...

taik kau top scorer. HAHA

sergeant keroro said...

ujang malu la, haha :p